Logo-youngadults-site

Game of Thrones – seizoen 1

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Geïnspireerd op de sage van de succesvolle fantasieboeken Een Lied van IJs en Vuur van George R.R. Martin, speelt deze nieuwe HBO dramaserie zich af in een fantasiewereld waar zomers jaren kunnen duren en winters zelfs een heel leven lang. Dwars door de intrigerende aarden van het zuiden, de wilde gronden van het oosten, het bevroren noorden en tot aan de oude Muur die het rijk beschermt tegen het mysterieuze obscure van hierboven, vechten de machtige families van het Zeven Koninkrijken om de Troon van Westeros te veroveren. Het is een verhaal van bedrog en verraad, van adelheid en eer, van overwinningen en triomf. In Game of Thrones is het winnen of sterven.

bol.com

 

Titel: Game of Thrones – seizoen 1
Cast: Emilia Clarke, Iain Glen, Jack Gleeson, Jason Momoa, Lena Headey, Michelle Fairley, Nikolaj Coster-Waldau, Peter Dinklage, Sean Bean
Regisseur: –

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Game of Thrones – seizoen 1

  1. Gave serie 😀 Moet alleen aan inhaalslag beginnen, want volgens mij loop ik een beetje achter ^^; Op Book Depository kun je trouwens de dvd set en boeken winnen 😉

  2. Niet???? Jaaa je moet het serieus echt kijken! Echt een super goede serie! Ook een klein beetje bovennatuurlijk, en met mysterieuze dingen. En met draken enzo, maar in het eerste seizoen nog niet heel erg, ben benieuwd hoe alles zich in het tweede seizoen ontwikkelt.

  3. Nog nooit van gehoord 😮

  4. Heb het nog nooit gekeken…
    Moet ik me schamen….?
    😉

  5. Ik weet het, het is geen young adult… maar wel een van de beste series op dit moment, dus dit hoort absoluut op de website 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.