Geplaatst op 1 Reactie

Snow White and the Huntsman; eerste song Breath of Life + nieuwe karakterposters

Oké, de release van Snow White and the Huntsman – Kristen Stewarts grote post-Twilight project – is nog steeds ver weg. Maar terwijl juni nadert, wordt er veel inspanning gedaan om van de film een nog grotere hype te maken dan die al is, zodat iedereen helemaal klaar is voor de release op 7 juni!

Allereerst werd de allereerste song van de soundtrack wereldwijd verspreid. Eerder al werd gezegd dat Florence + The Machine – bekend van Shake it Out en Dog Days – zich hierover zouden ontfermen en “Breath of Life” kun je nu zo vaak beluisteren als je

zelf wilt. Het is een duister liedje, met die epische en hemelse toon waarvoor zangeres Florence Welch bekend staat. Zo te horen is het geknipt voor de film! Daarnaast werden ook twee internationale karakterposters op het internet gezet, namelijk die van Kristen Stewart als Snow White en Chris Hemsworth als the Huntsman.

Ik ben helemaal weg van Breath of Life, ik kan er keer op keer naar luisteren! Een heel mooie prestatie van Florence + The Machine. Luister zelf eens en laat me zeker weten wat jullie ervan vinden.

 

1 gedachte over “Snow White and the Huntsman; eerste song Breath of Life + nieuwe karakterposters

  1. zou ik graag zien!

Geef een reactie