Logo-youngadults-site

De IJzerkoning van Julie Kagawa

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Vind meer over Julie Kagawa

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

11 gedachten over “De IJzerkoning van Julie Kagawa

 1. Oehh deze wil ik echt lezen!

 2. jammer je kan hem nergens reseveren ik wil hem graag lezen al me boeken reseveer ik zo dat ik ze krijg als ze uitkomen maar deze kan ik nergens vinden

 3. Super gaaf deze wil ik echt lezen!!

 4. Er zijn drie delen over Meghan, het vierde boek gaat over Ash op een queeste.

  Ik heb de boeken zelf, ik ben dol op deze serie. De wereld waar Meghan terecht in komt is duister en gevaarlijk, vol met wezens die haar vooral als eten zien.
  Het was fijn om weer een verhaal te lezen waar het niet zeker is of je bij het einde van de dag nog niet opgegeten bent, waar een duister en een zonnig koninkrijk continu om macht strijden.

  The Iron Fey serie is echt heel erg aan te raden! 🙂

 5. Dus het is een serie??
  Heb hier nog nooit van gehoord 😮
  Hoeveel delen komen er dan?

 6. Ik had dit boek ook al op het oog (maar ga wel voor de Engelse versie 🙂 ). Is het trouwens Harlequin van de bouquetrees? Dit boek past toch helemaal niet bij deze uitgeverij? Typische keuze..

 7. Ik heb hem vorig jaar in het Engels gekocht, maar nog niet gelezen. Dat ie vertaald wordt, is vast een goed teken;-)

 8. Heb al veel goede dingen gehoord over deze serie, wou hem in het engels kopen, ben dus heel blij om te horen dat hij in het nl uitkomt :-).
  Vind het alleen stom dat de titel vertaalt is , ‘Iron King’ klinkt toch veel beter dan ‘de ijzerkoning’ ? Anyway, hoop dat hij even goed is als ze zeggen 😀

 9. Ik zoek al tijden naar de Engelse versie! Is dus niet meer nodig: kan ik lekker op de Nederlandse wachten! Ben erg benieuwd, veel YA-liefhebbers op Goodreads.com zijn weg van deze serie!

 10. Ja dat snap ik niet eerts bijna 16 en toen op mijn 16 werd hij ontvoerd? wss beginnen op de dag vr 16 en dan doorgaan of?

 11. 12 juni verschijnt die! En is de eerste young adult van Harlequin Holland. Kan niet wachten 🙂 Ziet er spannend uit!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.