Logo-youngadults-site

Preview Ik heb gelogen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Het is weer een tijdje geleden dat er een leesfragment op de site verscheen, maar ik heb er weer eentje gevonden. Het is zijn de eerste twintig bladzijden van het waargebeurde verhaal Ik heb gelogen van Virginie Madeira. Dit boek is een persoonlijke getuigenis waarmee Virginie wil aantonen dat haar vader haar nooit kwaad heeft gedaan. Ondanks de bekentenis van zijn dochter is hij in de ogen van justitie nog steeds schuldig. Ik vind dit echt onbegrijpelijk! Hoe kun je zoiets iemand anders aandoen? Maar goed, Virginie zal dit vast uitleggen in dit boek…

Het verhaal
1999: In een soapserie ziet de veertienjarige Virginie Madeira hoe een eenzaam meisje dat haar vader van misbruik beschuldigt, opeens van iedereen aandacht krijgt. Dat brengt haar op een idee: ze beschuldigt haar vader van verkrachting, en wordt door iedereen geloofd…

In dit boek beschrijft Virginie hoe ze vervolgens verstrikt raakt in haar eigen verhaal, verlamd door de ramp die ze over zichzelf en haar familie heeft afgeroepen. Pas na jaren durft ze aan haar moeder toe te geven dat ze heeft gelogen. Haar vader heeft er dan al een lange gevangenisstraf op zitten.

Ga hier naar de preview van Ik heb gelogen. Wat vind je ervan?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Preview Ik heb gelogen

  1. wel mooi maar er zijn een tiental witte paginas

  2. Ziet er soannend uit!

  3. Hmm… Ik heb in de winkel ook korte stukjes uit het boek staan lezen, maar ik vind de schrijfstijl niet bepaald meeslepend, om het zo te zeggen. Het verhaal klinkt ontzettend goed, maar ik vind het een beetje jammer dat het zo geschreven is.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.