Geplaatst op 7 Reacties

Lotusbloem

Titel: De onsterfelijken –  Lotusbloem – deel 6
Auteur: Alyson Noel

ISBN: 9789021806839

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Het zinderende slotdeel van De Onsterfelijken Ever en Damen hebben al eeuwenlang bittere rivalen, jaloerse vrienden en hun grootste angsten overwonnen, allemaal in de hoop ooit samen te kunnen zijn, voor altijd. In Lotusbloem is hun gezamenlijke lot eindelijk binnen handbereik. Worden Ever en Damen voorgoed verenigd of wreed uit elkaar gedreven? In dit laatste deel lees je de ontknoping van De Onsterfelijken…

7 gedachten over “Lotusbloem

  1. Kan niet wachten het te lezen ^_^

  2. Eindelijk!!! Ik heb zo lang gewacht tot het vertaald werd!!!:-)

  3. Hij is vandaag op de bus gegaan, dus ik verwacht m morgen. Vind de serie wel leuk, maar niet spectaculaire. Maar ben wel benieuwd hoe het afloopt. Eigenlijk alleen hoe het afloopt tussen Ever en Damen.

  4. Ik heb deel 1 en 2 gelezen. Die vond ik wel aardig maar niet zo heeel bijzonder. Denk ook niet dat ik de rest van de serie wil kopen. Die leen ik wel bij de bieb.

  5. Ik vind het een leuke serie ookal heb ik pas 2 delen gelezen. Dit is ook een lange tijd geleden dus ik ben wel al heel veel vergeten haha.

    Is dit de echte kaft van het boek? Ik vind hem niet zo mooi, vooral omdat de gezichten best duidelijk erop staan ..
    Jammer..

  6. Dus dit is het laatste deel? Heb laatst deel 1 gekocht en vond het wel een leuk boekje maar denk dat ik de rest ga huren….

  7. kkwil nog steeds de 1 lezen

Geef een reactie