Logo-youngadults-site

Verhandeld

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Verhandeld
Auteur: Sophie Hayes

ISBN: 9789022562352

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Sophies leven gaat niet over rozen: haar vader toont al sinds haar geboorte geen enkele interesse, het huwelijk van haar ouders staat op springen en haar vertrouwen in jongens is compleet verdwenen. Maar gelukkig heeft ze Kas, haar Italiaanse vriend die altijd voor haar klaarstaat, een luisterend oor biedt, van haar houdt. Ze waagt de sprong en gaat naar Italië. Drie dagen lang waant ze zich in de hemel: Kas houdt onvoorwaardelijk van haar! Ze krijgt langzaam weer vertrouwen in zichzelf en de toekomst, maar dan verandert Kas. Hij wordt koud, afstandelijk, gewelddadig. Hij dreigt haar familie te vermoorden als ze niet doet wat hij wil: ze moet aan de slag als prostituee om zijn schulden te betalen. Maanden van angst, pijn en vernedering volgen, tot ze eindelijk de moed vindt om te vluchten. Ze belt haar moeder om hulp, maar zal die haar op tijd bereiken?

Verhandeld is het waargebeurde verhaal van Sophie, die op zoek was naar liefde en geborgenheid, maar in plaats daarvan terechtkwam in de prostitutie in een land waarvan ze de taal niet sprak.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Verhandeld

  1. Het is een fantastisch boek. Ik had het in 2 dagen uit. Het was echt prachtig:P:P:P:P:P

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.