Logo-youngadults-site

One for the Money

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: One for the Money
Auteur: Janet Evanovich

ISBN: 9789044334104

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De jonge Stephanie Plum is premiejager. Ze werkt voor het incassobureau van haar neef Vinnie in New Jersey. Haar eerste opdracht: het opsporen van Joe Morelli, een voortvluchtige ex-politieman die van moord wordt beschuldigd. Pikant detail: Morelli ontmaagde Stephanie op haar zestiende. Sindsdien heeft ze een haat-liefdeverhouding met hem…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “One for the Money

  1. O mijn god! Ik ken dit! Dit las mijn moeder altijd toen er nog nieuwe boeken van uit kwamen! Soms las ze stukken voor, ook over Oma Mazuur of zoiets, en dan was het altijd lachen. (Eigenlijk duurde dat altijd tien minuten, want vaak lag ze zelf dan helemaal dubbel onder het voorlezen, omdat ze wist wat er ging gebeuren.) Ma loopt altijd te zeuren dat ik deze boeken nog eens moet gaan lezen, ghaha.

  2. Stond gister nog met de engelse en nederlandse versie in mijn handen maar ik wil toch liever de originele versie dan de filmversie.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.