Katniss – Girl on Fire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Aangezien wij hier op young-adults.nl ook helemaal fan zijn van fashion en de laatste trends, willen wij dat natuurlijk combineren met young adults! Daarom starten wij vanaf vandaag met Fashion Thursday. Iedere maand zullen wij fashion uit boekverfilmingen of van celebs imiteren met kleding die te vinden is in online shops. Omdat wij hier op de redactie helemaal fan zijn van The Hunger Games bijten wij graag het spits af met Katniss en de prachtige rode jurk die zij draagt tijdens het interview voor de spelen beginnen. In het boek wordt de jurk beschreven als een lange rode een-schouder jurk.

Hieronder een afbeelding van de schitterende jurk in de film:

 

Onze eerste keuze gaat uit naar twee prachtige lange jurken, die erg prijzig zijn. En voor veel van jullie waarschijnlijk buiten het budget valt (zo ook bij ons), maar we wilde de jurken toch even laten zien, want Katniss draagt ook een lange jurk.

Tibi – New York € 279.95

Manoukian € 169.95

Maar wij hebben ook twee mooie rode korte jurkjes gevonden, die ook wel doen denken aan de een-schouder jurk van Katniss. Omdat het zomer wordt is een korte jurk natuurlijk veel praktischer en fijner om te dragen. Zie hieronder onze keuzes.

ASOS € 65.93

B.Young/ Senja € 69.95

Wat vinden jullie van deze jurken? Mijn favoriet is de prachtige jurk van ASOS. En welke die van jullie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult, het genre zit er een beetje tussenin. Het redactiewerk van haar manuscript hoopt zij in 2019 af te ronden, en dan, ja dan op zoek naar een leuke uitgever die het wil publiceren. Daarnaast heeft zij nog een ander platform in de boekenbranche opgericht waarbij een deel van de inkomsten naar het goede doel gaat.

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Katniss – Girl on Fire

  1. @Lili, ik heb het de afgelopen maanden ontzettend druk gehad. Maar binnenkort komt het weer! Dan zal er ook wat meer regelmaat zijn 🙂

  2. waarom komen er geen niewe artikels?

  3. Ook ik vind die van Asos het mooist, maar ik moet eerlijk bekenen dat ik nooit zo’n kleding draag.

  4. Ik vind die van ASOS ook het mooist 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Join us

Get your account today