Logo-youngadults-site

Katniss – Girl on Fire

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Aangezien wij hier op young-adults.nl ook helemaal fan zijn van fashion en de laatste trends, willen wij dat natuurlijk combineren met young adults! Daarom starten wij vanaf vandaag met Fashion Thursday. Iedere maand zullen wij fashion uit boekverfilmingen of van celebs imiteren met kleding die te vinden is in online shops. Omdat wij hier op de redactie helemaal fan zijn van The Hunger Games bijten wij graag het spits af met Katniss en de prachtige rode jurk die zij draagt tijdens het interview voor de spelen beginnen. In het boek wordt de jurk beschreven als een lange rode een-schouder jurk.

Hieronder een afbeelding van de schitterende jurk in de film:

Onze eerste keuze gaat uit naar twee prachtige lange jurken, die erg prijzig zijn. En voor veel van jullie waarschijnlijk buiten het budget valt (zo ook bij ons), maar we wilde de jurken toch even laten zien, want Katniss draagt ook een lange jurk.

Tibi – New York € 279.95

Manoukian € 169.95

Maar wij hebben ook twee mooie rode korte jurkjes gevonden, die ook wel doen denken aan de een-schouder jurk van Katniss. Omdat het zomer wordt is een korte jurk natuurlijk veel praktischer en fijner om te dragen. Zie hieronder onze keuzes.

ASOS € 65.93

B.Young/ Senja € 69.95

Wat vinden jullie van deze jurken? Mijn favoriet is de prachtige jurk van ASOS. En welke die van jullie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Katniss – Girl on Fire

  1. @Lili, ik heb het de afgelopen maanden ontzettend druk gehad. Maar binnenkort komt het weer! Dan zal er ook wat meer regelmaat zijn 🙂

  2. waarom komen er geen niewe artikels?

  3. Ook ik vind die van Asos het mooist, maar ik moet eerlijk bekenen dat ik nooit zo’n kleding draag.

  4. Ik vind die van ASOS ook het mooist 😉

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.