Logo-youngadults-site

My life

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Nou… dit is eigenlijk de eerste blog die ik ooit in mijn leven ga bijhouden, maar voor alles is een eerste keer. Ik weet niet helemaal waar deze blog over gaat, maar ik denk over het proces van mijn schrijven en mijn leven.
Voordat jullie mijn blog gaan lezen, wil ik me graag even voorstellen. Ik ben Inèz en ik ben veertien jaar. Ik woon in Den Haag en doe Gymnasium 2 op het VCl. Schrijven en lezen zijn mijn twee grootste passies, maar ook zingen, dansen en toneelspelen vind ik er leuk. Ik schrijf al verhalen sinds ik heel klein ben. Verhalen die ik nu nauwelijks meer kan lezen door het schots en scheve handschrift! (: Op mijn achtste begon ik een boek te schrijven met een meisje uit mijn klas, maar dit draaide nergens op uit. Hierop heb ik er niet meer aan gedacht tot ik elf was. Toen begon ik toch maar weer te schrijven, gewoon omdat ik mijn fantasie kwijt moest. Want Fantasy is nu dan ook mijn favoriete genre als het gaat om het schrijven van verhalen en boeken.

Een jaartje geleden heb ik mijn eerste boek afgerond. Het was behoorlijk amateuristisch, maar het was een begin. Kort daarop schreef ik een trilogie waarvan ik deel 1 nu publiceer bij Paagman. Ik kan niet wachten en ben super benieuwd hoe het gaat worden.
groetjes (:

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Inèz Meerema

Inèz Meerema

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “My life

  1. Hoe heet je boek bij paagman? Ben wel benieuwd

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.