Logo-youngadults-site

The Vampire Diaries actrice Kat als zangeres!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Kijk jij The Vampire Diaries? Dan ken jij vast Kat Graham wel! Ze speelt namelijk in de serie de rol van heks Bonnie Bennett.

Kat zingt al sinds haar 14de en heeft al wat uitstapjes naar de muziekwereld gemaakt. Zo danste ze bijvoorbeeld als achtergronddanseres bij Missy Elliott en Pharrell Williams en in muziekvideos van Akon, Nelly, John Legend en Justin Bieber.
Ook heeft ze al eerder wat nummers uitgebracht, waaronder ‘Sassy’ en ‘I Want It All’. Helaas zijn deze nummers nooit echt een succes geworden.

Maar daar komt nu verandering in! Kat heeft onlangs een record-deal gesloten met een grote platenmaatschappij, namelijk A&M/Octone Records. Bij deze platenmaatschappij zit bijvoorbeeld ook Maroon 5. De eertse single van het aankomende debuutalbum is net uit. De video van Put Your Graffiti on Me kun je hier bekijken!

Wat vinden jullie ervan? Zal dit nummer het veelbelovende succes voor Kat worden? Wij hopen het voor haar! Als ze maar wel nog heel lang in The Vampire Diaries als Bonnie blijft spelen!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Wendy

Wendy

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “The Vampire Diaries actrice Kat als zangeres!

  1. Ik had al een paar nummers van haar en ik vind haar behoorlijk goed, de nummers zijn best leuk 🙂 Ik vind ‘i’m only happy when it rains’ echt wel een goeie 🙂

  2. Vind het niet echt bijzonder. En de gezichten die ze af en toe trekt moet ik eigenlijk wel een beetje om lachen 😛 Van mij mag ze het ook bij acteren houden

  3. Ik kan niet zeggen dat het slecht is.. Het laat me aan de Pussy Cat Dolls denken. Maar toch zie ik haar liever acteren

  4. Hm, ik zie haar liever in TVD! Het is sowieso niet mijn soort muziek. Verder lees ik nooit echt veel over acteurs of zo, dus ik heb haar vooral voor me als Bonnie Benett en dan zou ik echt zeggen dat ze wat gevoelerige stuf zou zingen. Niet zoiets als dit. xD

  5. Ze heeft een hele aparte stem..
    Tis alleen niet mijn soort muziek..

  6. Ze kan beter blijven acteren xP
    (Nu is dit ook totaal niet mijn soort muziek)

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.