Logo-youngadults-site

Vrees

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: The Chemical Garden Trilogie – Vrees (deel 2)
Auteur: Lauren DeStefano

ISBN: 9789047517399

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

In een wereld waarin vrouwen maar twintig jaar oud worden, en mannen sterven op hun vijfentwintigste, is tijd kostbaar. Rhine en Gabriel zijn ontsnapt uit het landhuis waar ze vastgehouden werden, maar belanden hierdoor in een beangstigende en sombere wereld. Ze zijn vastberaden om naar Rhine’s tweelingbroer Rowan te gaan in Manhattan, ondanks het feit dat de weg ernaartoe lang en gevaarlijk is. Daarnaast worden ze nog achternagezeten door Vaughn, Rhine’s schoonvader, die er alles aan doet om haar terug te krijgen naar het landhuis. En ondertussen tikt de tijd door.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

9 gedachten over “Vrees

 1. Fantastische reeks! Heb ze beide gelezen en vond ze geweldig! Hopenlijk komt deel 3 bijna uit!

 2. Geweldige reeks is dit. Ik hou van het genre en omdat het allemaal vanuit de ik-persoon wordt verteld leest het heel vlot. Heerlijke schrijfstijl en een schattige liefde tussen Rhine en Gabriël. Geen voorspelbaar einde, dus ik ben super benieuwd naar het derde deel. Als je een fan bent van de Hongerspelentriologie vind je dit sowieso een heerlijk boek!

 3. ik vond deel 1 ook beter maar het is zeker de moeite waart!

 4. Ik vond deel 1 wel veel beter dan deel 2. Deel 2 was in het midden zo langdradig :sad:. Ik hoop dat deel 3 me verrast.

 5. superleuk boek! Alleen het boek heeft echt een vreselijke open einde! Maar lauren destefano beschrijft de personages zo goed! kan echt niet wachten op het 3de boek, helaas nog een jaar wachten :sad:. Ze heeft ook gemeld dat er een film van uitkomt!!!

 6. Wat een verassing dit boek. Je gaat verder waar deel 1 stopte. Je gaat met Rhine mee naar wat er buiten de muren van het landhuis gebeurd. Hoogte en dieptepunten. En dan neemt het verhaal een volledig onverwachte wending aan en kort daarop nog een. Ook dit boek heeft echt een open einde. Ik kan niet wachten tot deel 3!

 7. Nu weer wachten tot volgend jaar! Het laatste deel! Ben echt benieuwd!

 8. kwil deel een zoooo graag lezen

 9. Spannend!!
  Zodra de bieb het boek heeft ga ik hem huren!!
  Vond deel 1 wel goed!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.