Logo-youngadults-site

De Storm

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: De vallei – De Storm (deel 3)
Auteur: Krystyna Kuhn

ISBN: 9789049925383

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De studenten van Grace College hebben een vrije dag en Chris, Julie, Debbie, Rose en Benjamin besluiten te gaan wandelen. Net als ze willen terugkeren naar de vallei, breekt er een hevige storm los. Ze moeten schuilen en zijn een paar uur compleet van de buitenwereld afgesloten. Chris vindt dat Debbie zich ineens vreemd gedraagt. Is ze soms bang? Ook op Grace College gebeuren er onverklaarbare dingen. Ted, de beveiligingsman, is verdwenen. En er duikt een dvd op met schokkende beelden uit het verleden van de vallei. Wanneer de storm zijn hoogtepunt bereikt, wordt het Chris duidelijk dat iemand een spel met hen speelt. Maar waarom? En op wie heeft hij het gemunt?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “De Storm

  1. Huh die was toch al uit ? Of vergis ik me nu

  2. Dit is mijn favoriete serie! Soms wat onduidelijk maar in mijn ogen zeker de moeite waard!!! :O Wacht nu vol spanning tot deel 4 in april verschijnt in de boekenhandel!

  3. ik heb het eerste deel gelezen maar het pakte me niet echt, ik weet nu ook niet of het de moeite waard is om verder te lezen.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.