Logo-youngadults-site

Mirror Mirror, vanaf april in de bioscoop!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Inmiddels weten wij allemaal dat binnenkort Snowwhite and the Huntsman, met Kristen Stewart en Charlize Theron in de hoofdrollen, uitkomt. Wij kunnen niet wachten op deze film! Maar deze film krijgt eerst nog eens concurrentie. Namelijk met de film ‘Mirror Mirror’.

Deze film, met in de hoofrollen Julia Roberts en Lily Collins, is een interpretatie van het bekende The Brothers Grimm-sprookje en wordt een hervertelling op een moderne manier boordevol komedie en avontuur. Het gaat over een boosaardige koningin die de macht

in het koninkrijk grijpt. Een verbannen prinses roept daarop de hulp in van zeven vindingrijke rebellen om haar geboorterecht terug te winnen.

 

De film wordt ook in de Nederlands vertaling uitgebracht. De stemmen worden dan ingesproken door Irene Moors, Carice van Houten en soapie Jan Kooijman, die de prins vertolkt. Vanaf 25 april draait deze film in beide versies al in de bioscopen!

De regisseur Tarsem Singh (The Fall, Immortals) is niet echt tevreden met de marketing van de film. Zo vindt hij bijvoorbeeld dat de trailer niet goed tot zijn recht komt.

“I’m really angry at the trailers.
I’m a director, I guess, so I always get pissed at them!
The movie looks fantastic and the trailers look so hammily off.
The posters are okay, they’re still neutral, but we’re trying to get the film out there
so people don’t judge it by the trailer.”

Wat vinden jullie van de trailer? Gaan jullie deze film in de bioscoop kijken of wachten jullie liever op Snowwhite and the Huntsman die vanaf 7 juni in de bioscoop te zien is? Wij horen graag jullie mening!

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Wendy

Wendy

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Mirror Mirror, vanaf april in de bioscoop!

  1. Ik ga ze denk ik allebei kijken. Deze film lijkt me erg grappig 🙂 maar snowwhite and the hunstman lijkt me ook erg gaaf.

  2. Ik wacht op Snowwhite and the Huntsman. Daar spelen sowieso acteurs in die ik veel leuker vind en die film lijkt me ook gewoon leuker

  3. Ik had laatst een andere trailer gezien, en toen leek de film me veel leuker XD Dus als de regisseur dat zegt over deze trailer zegt snap ik dat wel 😛 Dit is de link van die andere: http://www.youtube.com/watch?v=YgbH05rQx1s

    Oh, en ik denk dat ik gewoon naar allebei ga ^^ Een leuke film is altijd goed 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.