Logo-youngadults-site

Dress like Lauren Conrad!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Lauren Conrad is absoluut the Queen of Fashion! Deze 26-jarige realityster, modeontwerpster en New York Times bestseller auteur is voornamelijk bekend vanwege haar rol in de MTV serie ‘The Hills’ en natuurlijk om haar geweldige stijl.

Met veel plezier hebben wij vast allemaal naar The Hills gekeken. LC is na seizoen 5 helaas gestopt met de serie omdat ze naar eigen zeggen meer privacy in haar leven wilde. Daarna is er nog 1 seizoen gekomen, maar helaas is de serie nu definitief afgelopen. Na the Hills heeft ze zich vooral gericht op haar carriere in de mode. Met veel succes is haar kledinglijn in 2009 gelanceerd.

Inmiddels heeft Lauren Conrad ook een driedelige boekenserie geschreven. De boeken gaan over een 19-jarig meisje dat verhuist naar Los Angeles en een ster wordt in een realityserie, gebaseerd op haar eigen leven. Het eerste deel heet L.A. Candy, dat in juni 2009 werd uitgebracht. L.A. Candy is een enorme hit, het stond maar liefst zeven weken lang op nummer 1 in de New York Times Bestseller List. Haar tweede boek heet Sweet Little Lies en het laatste deel van de driedelige serie heet Sugar & Spice. 

Leuk nieuws is dat er van het eerste boek de rechten verkocht zijn aan een filmmaatschappij! Ook heeft Lauren een nieuwe deal gesloten om nogmaals een driedelige boekenserie te schrijven.
Naast deze boeken heeft zij in 2011 nog een informatief boek uitgebracht genaamd ‘Lauren Conrad STYLE’ over kleding, makeup en andere gerelateerde onderwerpen.

Lauren’s stijl is eigenlijk wel in 3 woorden te beschrijven, Namelijk vrouwelijk, stijlvol en klassiek. Ze houdt bijvooorbeeld erg van mooie lange jurken of leuke mini-dresses! Een jurk is super vrouwelijk, vooral de maxi dress ga je aankomende lente weer veel zien. Dus laat je inspriren door LC en je loopt er straks net zo stijlvol bij.

In haar kleding komt veel kleur voor en ook is alles goed op elkaar afgestemd.
Een paar mooie sieraden en een matching tas zijn de perfecte aanvulling op haar outfit.

lauren-conrad-style

Zoals gebruikelijk hebben wij het internet weer voor jullie afgestruind en zijn wij op zoek gegaan naar items die de stijl van Lauren Conrad uitdragen.

lc7

 

Rood jurkje € 29,95

lc1

Zwart tasje €29,95

lc3
Lange jurk € 89,95
lc6
Vila Trui € 39,95
lc2

G-star skinny
 € 119,90
lc4
Mexx bruine laars € 169,95
zwarte-blazer
Blazer Vero Moda € 59,95 
zwarte-rok-plooi
Plooienrok € 26,95
zwarte-pumps
Pumps  € 44,95
 Wat vinden jullie van haar stijl?
Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Wendy

Wendy

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Dress like Lauren Conrad!

  1. Wie heeft hier de boeken van Lauren Conrad gelezen? Wat vonden jullie ervan?? :-*

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.