Logo-youngadults-site

Ontzettend leuk verhaal met een nog leukere hoofdpersoon

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
onsterfelijke_liefde

onsterfelijke_liefdeCate Tiernan is de auteur van o.a. de populaire Wicca serie. Net als in die serie gaat het in Onsterfelijke Liefde ook weer over heksen en magie. Maar dat is ook de enige vergelijking die je tussen de twee series kan trekken. Onsterfelijke Liefde is een heel origineel boek.

Het verhaal
Nastasya is een onsterfelijke. Ze ziet eruit als een 18-jarige maar eigenlijk is ze al een paar honderd jaar oud. Samen met haar vrienden heeft ze de afgelopen eeuw bijna alleen maar gefeest. Maar als haar beste vriend Incy op een avond een taxichauffeur met zijn magie zo erg mishandeld dat hij bijna helemaal verlamd raakt besluit Nastasya dat ze haar leven anders moet gaan leiden. Ze komt terecht in een tehuis voor onsterfelijken die de weg kwijt zijn. Daar probeert ze zo goed en kwaad als het kan te ontsnappen aan haar oude leventje en alle mensen die daar bij hoorden.
Door haar verblijf in het tehuis leert Nastasya weer met haar magie om te gaan. Ook ontmoet ze daar de sexy Reyn waar ze zich meteen tot aangetrokken voelt, ondanks het feit dat ze elkaar niet uit kunnen staan. Maar Nastasya kan het gevoel niet van zich af schudden dat ze Reyn ergens van kent, maar waarvan? Wanneer blijkt dat iedereen in het tehuis dol is op Nastasya, is er toch iemand die haar dood wil hebben… maar wie?

Verwachting waargemaakt?
Cate Tiernan’s Wicca serie is een geweldige serie. Ik heb hem al meerdere keren gelezen en hij verveelt nog steeds niet. Daarom was ik ook zo benieuwd naar dit nieuwe boek van haar. En Onsterfelijke Liefde heeft me zeker niet teleurgesteld! Het is een heel leuk boek die je laat smachten naar meer.

De ik-persoon
Het verhaal wordt geschreven vanuit de ogen van Nastasya. Ze is een van de leukste hoofdpersonen die ik ken. Haar sarcasme laat je vaak hardop lachen en ze is heel anders dan de meeste hoofdpersonen in young adults. Het kan haar niets schelen wat anderen van haar denken, ook al loopt ze erbij als een zwerver.

Één minpuntje
Onsterfelijke Liefde krijgt van mij 4 sterren. Het is ontzettend leuk geschreven, en daarom mijn complimenten aan de vertaalster, die de humor zo in tact heeft weten te houden. Het enige minpuntje aan het boek is dat er van mij best wat meer actie in het verhaal had gemogen. Maar desondanks is het een heel leuk boek en een echte aanrader!

Heb jij Onsterfelijke Liefde al gelezen? En voor alle fans van de Wicca-serie, vond je Onsterfelijke Liefde net zo goed?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Jenny Buijs

Jenny Buijs

Gerelateerde artikelen

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Ontzettend leuk verhaal met een nog leukere hoofdpersoon

 1. Nou. Gelezen. Geweldig! Ben blij dat deel 2 morgen (31/1) op de mat valt.
  Echt een aanrader.
  Toffe hoofdpersoon. Mooie romance. Echt heel heel erg goed geschreven.
  Thanx voor de tip;-)

 2. Klinkt heel erg leuk! Ik heb de hele Wicca serie ook gelezen dus deze komt ook zeker op mijn lijstje 😉

 3. Naar aanleiding van je review direct even gekeken bij amazon en bol en de eerste 2 delen besteld (Engelstalig). Echt mijn soort verhaal ;-). Ik ben erg benieuwd.
  Zag dus ook dat deel 2 al te reserveren is, verschijnt op 31-1.

  Gr.

 4. Dit boek staat al een tijdje op mijn lijstje, toch maar van mijn vriendin lenen binnenkort. Ze zei dat de hoofdpersoon haar heel erg aan mij deed denken, dus ik ben benieuwd 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.