Logo-youngadults-site

The Poison Diaries

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

The_Poison_Diares_GTitel: The Poison Diaries
Auteur: Maryrose Wood

ISBN: 9789078345510

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De gigantisch grote en ommuurde tuin vol gevaarlijke planten is Thomas zijn trots. Zelfs zijn dochter Jessamine wordt de toegang tot de tuin verboden. Op een dag brengt een reiziger een weeskind mee naar het huis van Thomas en zijn dochter. De reiziger beweert dat de kleine jongen uitzonderlijke en zeer bijzondere gaven bezit. Jessamine is onmiddellijk gefascineerd door de kleine intrigerende Weed. Al snel gaat hun vriendschap over in echte liefde. Weed deelt zijn geheim dan ook met Jessamine: hij kan communiceren met planten. Voor hem heeft elke plant een eigen persoonlijkheid en sommige zijn volgens hem moorddadig. Op een dag krijgt Weed een vreemde oproep van een van de meest giftige plantensoorten. Hij wordt overstelpt met beloftes van een uitzonderlijk dodelijke macht. Jessamine valt op onverklaarbare wijze ziek en alleen Weeds relatie met de Vergiftencommissie kan haar leven redden. Thomas echter, is op zijn beurt vastbesloten om Weeds capaciteiten te benutten ook al hangt hierdoor Jessamines leven aan een zijden draadje en drijft het Weed tot complete waanzin.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “The Poison Diaries

  1. ben benieuwd!! 😛

  2. Het is een geweldige boek!!
    Ben er gek op!:D

  3. Dat klinkt spannend en inderdaad vernieuwend! Lijkt me een leuk boek om te lezen

  4. Jay, dat klinkt best wel verfrissend/vernieuwend! Wellicht dat ik het nog eens meeneem van de Selexys zodra ik door de hele stapel boeken die ik nog heb liggen heen ben. =O

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.