Logo-youngadults-site

De avond valt

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

morgen_toen_de_oorlog_begon_4Titel: Morgen toen de oorlog begon 4 – De avond valt
Auteur: John Marsden

ISBN: 9789025751180

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Een groepje vrienden gaat een paar dagen kamperen in de wildernis. Als ze nietsvermoedend terugkeren in de bewoonde wereld, is alles dramatisch veranderd. Hun land is in oorlog, hun huizen zijn verwoest, hun familie is gevangengenomen. Ze zijn vastbesloten om uit handen van de bezetter te blijven en hun leven terug te krijgen, en zo verandert hun geheime vallei in een guerrillabasis. Het gevecht om hun toekomst is begonnen. 
In De avond valt gaat het buitenland zich met de oorlog bemoeien. Ellen en haar vrienden vinden tijdelijk onderdak in Nieuw-Zeeland. Maar daar moet wel iets tegenover staan. Hun redders, de Nieuw-Zeelandse troepen, willen achter de vijandelijke linies infi ltreren en hebben lokale gidsen nodig. Al snel zijn de vrienden terug in de Hell, maar dan gaat er iets goed mis.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.