Logo-youngadults-site

Something Borrowed

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Something-Borrowed-2011-movie-posterTitel: Something Borrowed
Cast: Ashley Williams, Colin Egglesfield, Ginnifer Goodwin, John Krasinski, Kate Hudson, Steve Howey
Regisseur: Luke Greenfield

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Something Borrowed is een romantische komedie over de keuze tussen vriendschap en liefde, met in de hoofdrol Kate Hudson en Ginnifer Goodwin. Met haar dertigste verjaardag in het vooruitzicht, heeft Rachel (Ginnifer Goodwin) het gevoel dat haar leven zich nog niet heeft ontwikkeld zoals ze had gehoopt. Ondanks een goede baan als advocate en leuke vrienden, waaronder haar extravagante beste vriendin Darcy (Kate Hudson), realiseert Rachel zich steeds vaker na een avondje uit dat zij weer alleen naar huis toe gaat. Hier komt verandering in na het verjaardagsfeest dat Darcy voor haar organiseert: Rachel belandt in een dronken bui in bed met Dex, een oude studiegenoot én… Darcy ’s huidige verloofde. Verschrikt vragen ze zich af hoe dit kon gebeuren en proberen het voorval te vergeten, maar al snel slaat bij beiden de twijfel toe: was het eigenlijk wel een vergissing?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Something Borrowed

  1. Ziet er heel leuk uit, ik ga hem downloaden!! 😀

  2. Oooo oke, leuk! 😀

  3. @Jenny, Nee klopt, maar volgens mij stond het wel ooit in de aanbiedingsfolder bij de young adults, ik weet het niet meer precies… En ik vind het leuk om soms gewoon leuke meidenfilms enzo ertussen te doen 🙂 Ik wil een beetje uitbreiden met de site!

  4. Maar het is toch geen young adult?

  5. Oh, die film heb ik laatst gezien inderdaad! Was erg leuk. =3

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.