Logo-youngadults-site

Deel van de cast van Rubinrot bekend

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

robijnrood_castHet is al een tijdje bekend dat Rubinrot van Kerstin Gier wordt verfilmd (Nederlandse vertaling: Robijnrood). Momenteel is een deel van de cast al bekend. Tijd om even kennis te maken met de acteurs en actrices.

Wie speelt wie?
Uit vele honderden jonge acteurs en duizenden fans hebben regisseur Felix Fuchssteiner en zijn team de perfecte Gwendolyn en Gideon gevonden! Gwendolyn zal gespeeld worden door Maria Ehrich en Gideon door Jannis Niewöhner! De twee jonge acteurs  hebben allebei al in tv-producties gespeeld, maar nog nooit samen. De reggisseur is erg blij met ze en gelukkig hebben Maria en Jannis er ook erg veel zin in! In februari 2012 zullen ze gaan beginnen met filmen, voor die tijd moeten eerst alle kostuums genaaid worden, de pruiken gemaakt en moeten ze leren vechten. 

laura-berlinOok is al bekend wie de rol van Charlotte Montrose op zich neemt. Charlotte, het saaie, zure nichtje van Gwendolyn, zal gespeeld worden door de jonge Laura Berlin. Laura hoorde al ver van tevoren dat Robijnrood verfilmd zou worden en moest en zou bij de audities aanwezig zijn. Ze wilde zelfs zo graag Charlotte spelen, dat zij haar agentschap bijna elke dag heeft belde met de vraag of er al meer nieuws was over de audities. En toen ze eenmaal hoorde dat ze was gekozen, heeft ze keihard door de kamer gerend en gedanst en gehuild van blijdschap. Laura zal zich goed voorbereiden op deze rol en haar haar wordt uiteraard rood geverfd. Ze zal het een en ander moeten aanleren, want ze kan niet vechten en dansen, maar gelukkig is zij net zo perfectionistisch als Charlotte, dus ze zal het hoe dan ook onder de knie krijgen. Ze heeft in ieder geval heel erg veel zin om aan de opnames te beginnen.

Daarnaast zijn de rollen van Lucy, Grace, Cynthia, Sarah en Madame Rossini ook al ingevuld. Hieronder een rijtje met de naam van de rol en de actrice die deze rol zal gaan spelen.

Lucy Montrose zal gespeeld worden door Josefine Preuß.

Lucy-Josefine-689x1024

Grace Shepherd zal gespeeld worden door Veronica Ferres.

Grace-Veronica-766x1024

De rol van Cynthia Dale is gekozen via fancasting en zal gespeeld worden door Oxana Salzmann.

Cynthia-Oxana

Ook de rol van Sarah is gekozen door fancasting en deze rol zal gespeeld worden door Friederike Rhein.

Sarah-Frederieke

En de laatste rol die tot nu toe bekend is, is die van Madame Rossini. De rol zal worden gespeeld door Justine del Corte.

Madame-Rossini-Justine

Wat vinden jullie van de cast? Vinden jullie de cast goed gekozen? Ik ben benieuwd naar jullie mening!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Deel van de cast van Rubinrot bekend

  1. Wanneer komt ie uit?

  2. Dat vind ik ook jammer, dat het dan duits gesproken wordt. Heb namelijk een hekel aan duits 😛 Maarja, ik wil hem toch wel zien natuurlijk!

  3. Ik vind Gideon en Gwen echt leuk!!

  4. haha ik heb ook een beetje moeite met de namen, weet ook niet goed meer wi wie nou is.
    Maar Gideon en Gwendolyn vind ik echt heeel goed gecast.
    Maar het zijn toch duitse acteurs? Word het een duitse film……? 🙁

  5. Moet Saffierblauw nog lezen maar ik moet duidelijk eerst weer ff een samenvatting lezen van robijnrood want ik herken 4 van deze namen niet eens 😮

  6. µµµi love die trilogie wel raar dat de film al “bijna” begint en niet eens alle boeken uit zijn bij ons

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.