Logo-youngadults-site

Erfenis

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

erfenisTitel: Erfenis
Auteur: Christopher Paolini

ISBN: 9789022554418

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Niet zo heel lang geleden was Eragon – Schimmendoder, Drakenrijder – nog een arme boerenjongen en zijn draak Saphira slechts een blauwe steen in het bos. Nu rust het lot van een hele beschaving op hun schouders. Maandenlange training en strijd hebben overwinningen en hoop gebracht, maar gingen ook gepaard met smartelijk verlies. Toch moet de echte slag nog geleverd worden: ze zullen het tegen Galbatorix moeten opnemen. En ze moeten sterk genoeg zijn om hem ook te verslaan, want als zij het niet kunnen, kan niemand het. Er zal geen tweede kans komen. De Rijder en zijn draak hebben al meer bereikt dan iedereen had durven hopen, maar kunnen ze de boosaardige koning omverwerpen en het recht in Alagaësia doen zegevieren? En zo ja, tegen welke prijs?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Erfenis

  1. leuk boek uit een leuke serie, als je dit boek leuk vind adviseer ik: artemis fowl, de erfgenaam van… en percy jackson

  2. Ik nog niet 😉

  3. Wij hebben ‘m al 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.