Logo-youngadults-site

Brisingr

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

brisingrTitel: Brisingr
Auteur: Christopher Paolini

ISBN: 9789022561560

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Brisingr zet de queeste voort van Eragon de Drakenruiter die begon in Eragon. Tegen een episch strijdtoneel van strijdende legers en dodelijke magie weet Paolini Eragon met veel gevoel neer te zetten als een opgroeiende jongen die moedig probeert om te gaan met de zware last die op zijn schouders rust. Na de kolossale veldslag tegen het Keizerrijk op de Brandende Vlakten, konden Eragon en zijn draak Saphire maar ternauwernood levend ontsnappen. Er staan hen echter nog heel wat beproevingen te wachten. Zo heeft hij een eed gezworen om zijn neef Roran te helpen diens geliefde Katrina uit de klauwen van Koning Galbatorix te redden. Kan deze eens eenvoudige boerenjongen de rebellen verenigen en de koning verslaan?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.