Logo-youngadults-site

Graffiti moon

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

graffit_moonTitel: Graffiti moon
Auteur: C. Crowley

ISBN: 9789048811663

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Lucy droomt al maanden van Shadow, de mysterieuze graffiti-artiest waar iedereen het over heeft. Zijn werk duikt overal op in de stad en Lucy is ervan overtuigd dat Shadow haar fascinatie voor kunst zal delen. Ed, een klasgenoot aan wie Lucy niet zulke goede herinneringen bewaart, zegt dat hij haar met Shadow in contact kan brengen. Tijdens een nachtelijke fietstocht neemt hij haar mee langs verschillende plekken waar Shadow poëtische en diepzinnige stukken heeft achtergelaten. Wat Lucy alleen niet beseft is dat de enige persoon die ze echt wil zien de jongen is die op dat moment al voor haar neus staat.

Lucy
Laat me op tijd zijn. Laat me Shadow ontmoeten. De jongen die in het donker schildert. Vogels schildert, gevangen op stenen muren, en mensen die verdwaald zijn in spookbossen. Die jongens schildert met een hart waar gras uit groeit en meisjes met ronkende grasmaaiers. Een jongen die dat soort dingen schildert is een jongen waar ik voor kan vallen. Echt voor kan vallen.

 

Ed
Ik spuit de hemel snel. Ogen voor en achter. Zoekend naar de politie. Verf vliegt rond en de dingen die in mijn hoofd spoken, komen schreeuwend uit mijn spuitbus op de muur terecht. Het eerste wat ik ooit schilderde was een meisje. Het tweede wat ik ooit heb geschilderd, was een deur op een stenen muur. Ben daarna doorgegaan met het schilderen van gigantische deuren. Vervolgens verder met hemels. Open hemels geschilderd boven geschilderde deuren en geschilderde vogels glijdend over de stenen, in een poging om weg te vliegen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Graffiti moon

  1. lijkt me een erg leuk boek, maar helaas mijn bieb heeft m (nog) niet. Balen.

  2. Ik hou van dit boek, had ‘m gewonnen bij een wedstrijd en gelijk uitgelezen 😀

  3. Klinkt echt heel erg leuk, die komt ook op mijn lijstje 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.