Logo-youngadults-site

Wraak

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

wraak_bakhuisTitel: Wraak
Auteur: Daniëlle Bakhuis

ISBN: 9789021669557

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Als Frederique haar relatie met Sven uitmaakt, is hij zo ontzettend kwaad op haar dat hij een filmpje op internet zet waar ze niet bepaald blij mee is. Iedereen op school heeft het erover. Wat moet Frederique doen? Negeert ze het? Of neemt ze… wraak?

Ik voel hoe mijn keel dik wordt. Nog even en ik begin te huilen. Hoe kan hij dit grappig vinden? Snapt hij dan niet dat dit allang niets meer met geintjes te maken heeft?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Wraak

  1. Hmm, beetje weinig informatie. Als dit alles is dat op de achterflaptekst staat, dan… tsja. Weet iemand meer over het boek? Als ik dit zo zie, ga ik de gok niet wagen om hem te kopen. Trouwens vrij ironisch dat ik die snoephartjes daar zie liggen. Heb net een zak met strooigoed losgetrokken, haha!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.