Logo-youngadults-site

Preview Angie – anders dan anderen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

angie

Voel jij je soms ook anders dan de anderen? Dan ben je misschien net zo’n buitenteentje als Angie, de hoofdpersoon in een nieuw verhaal: Angie – anders dan anderen van Marc Hendrickx. Als je wilt weten waar dit verhaal over gaat, lees dan snel verder!

Het verhaal
Angie Vercruysse zit in het laatste jaar humaniora en lijkt veel volwasserner dan haar beste vriendin. Ilona verslijt immers de ene jongen na de andere. Tot Angie als een blok valt voor Marc Marck, een charismatische schrijver. Het is een overrompelende liefde, die voor Angie meteen ook de deur opent naar het acteren, haar grote passie.Maar hoe zullen Angies ouders reageren? En welke kant gaat Ilona’s liefdesleven op?

Angie, Marc én Ilona roeien tegen de heersende stroom in, alsof de duivel ermee speelt. Hun levens en relaties vormen een draaikolk van emoties. Roepen de vragen op waar iedereen die moet kiezen mee worstelt, en dan vooral die ene: Kies je, als het er écht op aankomt, voor de gemakkelijke weg? Of ga je voor authenticiteit? Ben je jezelf? Of liever degene die je ouders en je vrienden willen dat je bent?

 

Lees hier de preview van Angie – anders dan anderen van Marc Hendrickx. Wat vind je van deze preview? Is het interessant genoeg om verder te lezen?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Preview Angie – anders dan anderen

  1. @ilsepils. Bedankt voor het melden! Ik heb de fout eruit gehaald 🙂 Je kunt het nu lezen

  2. Als ik op de link van de preview klik, geeft ‘ie een error aan… =(

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.