Logo-youngadults-site

Morgenrood

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Morgenrood-filmeditieTitel: Morgenrood – filmeditie
Auteur: Stephenie Meyer

ISBN: 9789022557181

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Bella Swan heeft een roerig jaar vol verleidingen, verlies en strijd achter de rug en staat nu voor het ultieme keerpunt. Ze wordt verscheurd door haar intense passie voor Edward enerzijds en haar grote vriendschap met Jacob anderzijds. Kiest ze voor de duistere maar verleidelijke wereld van de onsterfelijken, of besluit ze toch een volledig menselijk en dus sterfelijk leven te leiden? Bella is de schakel geworden in het eeuwigdurende conflict tussen de weerwolven en de vampiers. Haar keuze bepaalt het lot van beide stammen.

“Je hoeft niet bang te zijn,” mompelde ik. “Wij horen bij elkaar.” Ik werd helemaal overweldigd door de waarheid van mijn eigen woorden. Dit moment was zo perfect, zo volmaakt, dat er simpelweg niet aan getwijfeld kon worden. Hij sloeg zijn armen om me heen en drukte me tegen zich aan, als zomer en winter. Ik had het gevoel dat elk zenuwuiteinde in mijn lichaam onder stroom stond. “Voor altijd,” beaamde hij.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Morgenrood

  1. Ik ga pas een week nadat ie uitkomt heen, samen met mijn broer en zus. Gezellig familie uitje 🙂

  2. ja ik ga nr de marathon al ben ik blut ik ga daaaaagen zaaaagen

  3. ik ben zooo benieuwd naar de film!!!
    ik ga dit boek niet kopen omdat ik alle delen al heb 😉 dus het is jammer om ‘m te kopen :$
    Nu nog aftellen tot 18 november!! 😀

  4. Vind het echt een supermooi kaft!
    Maar ik heb alle delen al, dan vind ik het zonde om deze tekopen 🙁

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.