Logo-youngadults-site

Angie – anders dan anderen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

angieTitel: Angie – Anders dan de anderen
Auteur: Marc Hendrickx

ISBN: 9789079552641

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Voel jij je soms ook anders dan de anderen? Dan ben je misschien net zo’n buitenteentje als Angie. Angie Vercruysse zit in het laatste jaar humaniora en lijkt veel volwasserner dan haar beste vriendin. Ilona verslijt immers de ene jongen na de andere. Tot Angie als een blok valt voor Marc Marck, een charismatische schrijver. Het is een overrompelende liefde, die voor Angie meteen ook de deur opent naar het acteren, haar grote passie.Maar hoe zullen Angies ouders reageren? En welke kant gaat Ilona’s liefdesleven op?
Angie, Marc én Ilona roeien tegen de heersende stroom in, alsof de duivel ermee speelt. Hun levens en relaties vormen een draaikolk van emoties. Roepen de vragen op waar iedereen die moet kiezen mee worstelt, en dan vooral die ene: Kies je, als het er écht op aankomt, voor de gemakkelijke weg? Of ga je voor authenticiteit? Ben je jezelf? Of liever degene die je ouders en je vrienden willen dat je bent?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Angie – anders dan anderen

  1. Lijktme wel een leuk boek. Maar het is een beetje verwarrend wat wie doet etc. Ik ben er nog niet zeker van dat ik hem wil!

  2. Hmm, ergens klinkt het me wel leuk in de oren. Maar aan de andere kant… het klinkt een beetje tegenstrijdig. =P Ik denk dat ik eerst even afwacht hoe het andere mensen bevalt voor ik besluit ‘m te gaan kopen en te lezen. xD

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.