Logo-youngadults-site

Robert Pattinson meest sexy man op aarde… alweer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

robert_pattinson_eJawel, het is officieel: Kristen Stewart mag in haar handen wrijven nu ze de meest sexy man op aarde heeft. Vorig jaar en nu ook dit jaar voor de tweede keer, is de twilight-hunk tot ‘World’s Sexiest Man’ in 2011 uitgeroepen door de Engelse editie van het magazine Glamour. Taylor Lautner, ook bekend van Twilight, staat als tweede op de lijst.

rob_pattinsonGlamour UK liet het volgende weten:

‘So for the second time on the spot, R-Patz is crowned your sexiest man on the plane. He’s wrestled the top spot from his co-star and – votes combined – proves the love among the Twi-hards is still strong. And that’s only set to intensify when ‘Breaking Dawn’ hits cinema screens next month. Yes. you’ll once again get to ogle Edward in all his brooding, marble-skinned glory! Oh and we finally get to see the big sex scene. Team Edward, prepare to lose your shiz!’

Op dit moment heeft Pattinson een relatie met Kristen Stewart (Twilight). Vorig jaar kreeg het koppel een award voor ‘Most Stylish Couple’ van het magazine InStyle. Momenteel zijn zij net klaar met het filmen van het laatste deel van Breaking Dawn. De release datum voor het eerste deel staat op 18 november. Het tweede deel staat gepland voor 16 november 2012.

Vind jij R-Patz ook de meeste sexy man op aarde of gaat je voorkeur uit naar een andere hottie?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Robert Pattinson meest sexy man op aarde… alweer

 1. hallllllllooooooooooooo dat weten we al lang met of zonde dat maga:o

 2. @Jennyyx Ian is ook knapper dan Robert, kan er nog wel meer noemen denk ik, maar Taylor Lautner blijft mijn nummer 1!!

 3. Taylor Lautner moet op 1 komen te staan!! Wel grappig dat de films van Twilight gewoon de 2 meest sexy mannen ter wereld heeft. Ik ben echt jaloers op Kristen!

 4. Ja ik denk dat het echt zijn ‘Edward imago’ is ..
  Juist dat maakt hem voor de meeste lezers/kijkers knap en leuk.

  Ik wist niet eens dat ze iets hebben? Volgens mij hebben ze het nooit officieel bekend gemaakt.. Wat ik wel begrijp want anders krijg je alleen maar vragen over je relatie.

 5. Pff, wat is dat toch met die lui? Zo knap is die kerel niet eens. xD Vooral niet met zijn dikke nepwitte gezicht in de Twilightfilms. Een goed idee dat slecht is uitgevoerd. Wie ik dan wel knap vind? Geen idee, eigenlijk. Taylor had in elk geval op nummer één moeten staan. Ik bedoel. Als HIJ Edward had gespeelt en Robert Jacob, was het waarschijnlijk andersom geweest. =P

  Ik wist trouwens ook niet dat Kirstin en Robert nog steeds samen waren? Op de één of andere manier verbaast me dat gewoon. Ik ken de personen verder niet. Ik kijk alleen de films van Twilight en ik heb dan Remember Me gezien en… en nog een film waarin Kirstin een lost kid speelt. Ik weet effe niet meer hoe ‘ie heet. Anyhow, wat ik dus wilde zeggen… – Ugh, ik dwaalde af en nu weet ik het zelf niet meer. xD – o, ohja. Nou ja. Het is gewoon zo cliché, dat is alles. Daarom denk ik dat zoiets snel uit zou gaan.

 6. [b]Totally agree![/b]

  Maar het komt ook door de karakters wat ze spelen natuurlijk .. :-*
  Dat speelt ook een rol denk ik,

 7. @jennyy2
  Daar ben ik het eigenlijk wel mee eens. 😛

 8. Hmm.. ik zou hem misschien niet op 1 zetten (vind Ian Somerhalder sexier) maar hij staat echt wel in mijn top 3 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.