Logo-youngadults-site

‘Breaking Dawn’ Soundtrack: Bruno Mars laat het regenen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

bruno_marsEen van de bekendste zangers op dit moment is Bruno Mars. Bijna elk liedje van hem wordt een hit. En nu zal hij ook nog eens de harten van de vele Twilight-fans veroveren met zijn “It will Rain” dat is aangekondigd als het eerste liedje op de soundtrack van ‘Twilight Saga: Breaking Dawn – part 1’.

Dit nieuws werd door Summit Entertainment verspreid via de Twilight facebook-pagina, samen met een artistieke foto voor Mars’ single die je hierboven ziet. Gezien Mars’ stijl, verwachten we natuurlijk wel dat het liedje ons laat zweven, dat het episch is en ons hart doet smelten. It will rain is dan ook een nummer waar je bij kunt wegdromen of je gebroken hart kunt laten ‘helen’. Luister hieronder ernaar en laat weten wat je ervan vindt.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “‘Breaking Dawn’ Soundtrack: Bruno Mars laat het regenen

  1. Ik vind het een heel mooi nummer! Toen ik eerst hoorde dat Bruno Mars op de soundtrack van Breaking Dawn pt 1 zou komen vond ik hem er helemaal niet bijpassen. Maar nu ik het nummer hoor denk ik dat hij toch wel goed bij de film past!

  2. wajooow, I love it!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.