Logo-youngadults-site

Nu in de bios: Jane Eyre

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

De nieuwste verfilming van het beroemde boek ‘Jane Eyre’ van Charlotte Brontë draait nu in de bioscoop. Lees hier waarover het verhaal gaat.

Het verhaal

In deze verfilming reist het arme weesmeisje Jane Eyre (Mia Wasikowska) naar Thornfield Hall om een baan als gouvernante op zich te nemen. Huishoudster Mrs. Fairfax (Oscarwinnares Judi Dench) ontvangt haar met open armen. Haar interesse wordt echter vooral gewekt door haar baas, Edward Rochester (Michael Fassbender), met wie ze levendige gesprekken heeft. Hij onthult haar een aantal van zijn diepste gedachten.

Jane wordt verliefd op Rochester, maar maakt zich zorgen over zijn zware gemoed en de vreemde gebeurtenissen in het huis en dan met name op de zolder waar ze niet mag komen. Desondanks stelt ze zichzelf open voor Rochester, maar dan lijkt het erop dat er toch een lang bewaard geheim over hem uit zal komen.

Bekijk hieronder de trailer. Ben je na het zien van de trailer van plan om de film in de bioscoop te gaan kijken?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Nu in de bios: Jane Eyre

  1. Ik was pas bij de bibliotheek om te kijken of het boek er misschien was, maar het was uitgeleend jammer genoeg 🙁

    Gelukkig ga ik dit jaar mijn maatschappelijke stage bij de bibliotheek doen, dus ik hoop dan maar dat ik er als eerste bij ben als het boek weer wordt teruggebracht! 😀

    Als ik het boek heb gelezen ga ik ook zeker de film kijken, lijkt me echt prachtig.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.