Logo-youngadults-site

Verstrikt van Mel Wallis de Vries

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Lees meer over Mel Wallis de Vries

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

27 gedachten over “Verstrikt van Mel Wallis de Vries

 1. Lara is in coma geraakt nadat ze een uur bewusteloos in het water heeft gelegen. Hoe het komt weet niemand, ze denken dat het een ongeluk is.. Haar beste vriendin Maud voelt zich heel schuldig, omdat ze niet met haar mee wilde naar het feest op de avond van het ongeluk; haar vriend Bobbie ook, omdat hij haar niet thuis heeft gebracht toen ze heel dronken was. Maud beleeft in nachtmerries wat Lara is overkomen maar weet niet precies hoe en wat. Lara bevindt zich in een zwarte wereld, hoort dat mensen over haar praten, wil naar ze schreeuwen dat ze moeten blijven, maar ze is machteloos. Maud en Lara voelen elkaar aan. Er is een man die steeds opduikt in de buurt bij Maud,ze vind het eng en heeft het gevoel dat hij haar stalkt, zelfs in het ziekenhuis op de kamer van Lara. Lara begint zich dingen te herinneren. Ze voelt dat Maud in gevaar is. Maar de dokter denkt dat Lara hersendood is en dus hebben ze besloten dat de beademing stopgezet gaat worden. Lara hoort dit en doet er alles aan om te laten zien dat ze niet hersendood is,want ze wil Maud waarschuwen. Ondertussen word Maud vastgehouden door Bobby,Dexter en Arthur. Nadat ze erachter is gekomen dat die drie Lara hebben probeert te vermoorden,gaan ze haar vermoorden. Haar broertje belt op tijd 112 en ze word gered. Lara word ontslagen uit het ziekenhuis en komt in een revalidatiecentrum en de twee vriendinnen beloven nooit meer uit elkaar te gaan.

  samenvatting verstrikt mel wallis de vries voor boekverslag

 2. Ik hou echt van dit boek!! Heb het meer dan 10 keer elezen;-)… Mel Wallis de Vries is mijn lievelingsschrijfser:-*:-*:-*

 3. lees het boek dan gewoon nog keer , want de hoofdpersonen moet je gewoon nog wel kunnen weten

 4. hallo,
  het is echt een super leuk boek! een aanrader

  ik ben bezig met mijn boekverslag en moet een omschrijving geven van maud en lara en hun karakters.. ik weet dat alleen niet meer..

  kan iemand met dat mij misschien vertellen?

  alvast bedankt

  echt een super boek

 5. het is echt een superleuke boek maar jammer dat ik hem binnnen 1 dag heb gelezen maar het waren wel veel blz dus dat bewijst dt het een superleuke boek is ik zou het aanrade!

 6. Hoe heet het vriendje van maud nou?

 7. ‘Als Lara haar ogen opent, is alles zwart. Ze kan zich niet bewegen. Eerst denkt Lara dat ze droomt. Maar hoe hard ze haar best ook doet, ze wordt niet wakker. Is ze misschien dood? En dan begint ze stemmen in het duister te horen; sommige boos, andere verdrietig. Wat willen ze van haar? En waarom kan ze niet uit het zwart ontsnappen? Langzaam komen Lara’s herinneringen terug en komt ze erachter dat ze een dramatisch ongeluk heeft gehad. Ze komt er ook achter dat het ongeluk met opzet was. En dan ziet ze de persoon die dit heeft veroorzaakt. Ze moet haar beste vriendin waarschuwen. Maar ze moet eerst uit het zwart proberen ze komen. Ze moet opschieten want,haar stiefvader en de dokter willen de stekker de uitgooien. Ook rotzooit iemand met haar infuus waardoor ze een hartstilstand krijgt, gelukkig konden ze haar net op tijd redden. Onder tussen wanneer Lara vecht voor haar leven is Maud ingevaar. Ze wordt achtervolgt door een man ze denkt dat de man iets te maken heeft met Lara’s ongeluk. Ook is ze is verliefd op de verkeerde jongen ook al weet ze dat zelf nog niet. Zijn vrienden en hij hebben namelijk Lara dit ongeluk bezorgt. Als ze erachter komen dat Maud teveel weet willen ze haar te veel drugs geven. Gelukkig weet haar vervelende broertje waar Maud is. Gelukkig is de hulp net op tijd…….. Lara is wakker,de jongens zijn opgepakt en Maud zit naast Lara’s ziekenbed om Lara te lachen. Ze kan nog niet goed praten en moet nog veel revalideren maar alles komt goed.

  Ik ben bezig met boekverslag -,-

 8. zooooooooon leuk boek:-):-):-):-):-):-):-):-):-)

 9. heee:-* alless goed? 😉

 10. [b][i][u][s]hoi doei[/s][/u][/i][/b]

 11. [s][u][i][b]………………………[/b][/i][/u][/s]

 12. levenlooss chieckies 🙂

 13. ha ja lezen het!!!

 14. [i]Dit is een leuwk boek, eng vind ik het niet.;-)
  Maar het is echt het lezen waard, lezsen dus![/i]:D

 15. Ik zou graag weten als jullie andere goed boeken kennen?

  bedankt!! 😀

 16. hello allemaal.
  Ik heb ook het boek gelezen.
  Ik had een andere boek van Mel wallies de vriez gelezen.

  Ik moet ook een schrifteleijk werk maken :S

 17. hahahaha serieus, ga het boek dan zelf lezen als jullie een samenvatting willen! Beetje raar hoor.

 18. beter heeft iemand een samenvatting, want kan niks op internet vinden!

 19. Het boek gaat over een meisje dat maud heet en die 16 jaar oud is . Maud en haar vriendin Lara hadden een dramatische ongeluk gekregen . Lara valt in de c

 20. Mij lijkt het ook eeen super leeuk boek, maar ik heb maandag 5 maart een boekverslag en ik denk dat ik het niet haal om dat boek morgen in een keer helemaal uit te lezen want ik ben nog niet eens begonnen. kan iemand een korte samenvatting geven waarover het gaat? alsjeblieft?

 21. het is een super leuk en spannend boek alleen is het niet echt helemaal uitgewerkt bij het eind, maar dit boek is een echt aanrader;-)

 22. ;-):o:o:o:o:o:o:o:o

 23. ;-):D;-):sad::sad::o:o[s]doei[/s]8)8)

 24. mooit boek!
  ik wil er een boeverslag van maken , weet iemand ergens een goede savenvating?:$
  alvast bedankt

  xme

 25. Superleuk boek!!
  Ik ga er mijn Leesverslag over houden(;
  Echte aanrader

 26. leuk boekie hoor, heeft iemand nog een goeie samenvatting die ik kan gebruiken voor boekverslag?
  Tjuus,
  nik

 27. Het is echt een spannend boek ! Ik heb hem voor mijn verjaardag gevraagd, en hij is echt heel leuk! Ik heb hem jammer genoeg binnen 1 dag uit gelezen, maar dat is het bewijs dat hij superspannend is ! Echt , je moet hem lezen!!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.