Logo-youngadults-site

Macho of minnaar

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

macho_of_minnaarTitel: Macho of minnaar
Auteur: Liz Rettig

ISBN: 9789020679120

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De zeventienjarige Kelly Ann is stapelverliefd op haar vriend Chris. Ze weet zeker dat ze nooit bij hem weg zal gaan. Voor niemand niet. Nooit. Chris is haar droomman en ze zal altijd van hem houden. Zeker weten. Totdat Matt bij haar in de klas komt. Hij kan supergoed gitaar spelen, is leadzanger van een rockband en rijdt motor. Alle meisjes van school beginnen te kwijlen bij zijn verschijning, inclusief Kelly Ann. Als Chris begint over samenwonen en Matt laat merken dat hij Kelly Ann wel ziet zitten, begint ze aan haar relatie te twijfelen. Wil ze verder met Chris en in de nabije toekomst gezamenlijk de plee schoonmaken, haar benen scheren in zijn bijzijn en samen stofzuigen? Of wil ze achter op de motor stappen bij de knapste jongen van de school? Het zou wel heel dom zijn als ze haar relatie met Chris zou verbreken voor Matt, toch?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Macho of minnaar

  1. Klinkt heel leuk en heel realistisch. Ik denk dat iedereen wel eens in een tweestrijd zit. toch? Staat wel op mijn lijstje

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.