Geplaatst op 1 Reactie

Pride and Prejudice

pride_and_prejudice

pride_and_prejudiceTitel: Pride and Prejudice
Cast: Keira Knightley, Matthew Macfadyen en Jena Malone
Regisseur: Joe Wright

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (
geen verzendkosten)

 

Dit klassieke verhaal over liefde en misverstanden – naar een boek van Jane Austen – speelt zich af in het klassebewuste Engeland, eind 18de eeuw. De vijf zusters Bennet – Elizabeth of Lizzie (Keira Knightley), Jane (Rosamund Pike), Lydia (Jena Malone), Mary (Talulah Riley) en Kitty (Carey Mulligan) – worden door hun moeder opgevoed met maar één doel: het vinden van een man om zo hun toekomst veilig te stellen. Wanneer de rijke vrijgezel Mr Bingley (Simon Woods) zijn intrek neemt in een nabijgelegen landgoed, zijn de Bennets dan ook in alle staten.

1 gedachte over “Pride and Prejudice

  1. Ik heb het boek nu thuis liggen van de bieb. Heb de film gezien en vond het een erg romantische film. Dus ben benieuwd hoe deze me weet te raken.

Geef een reactie