Logo-youngadults-site

Pride and Prejudice

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

pride_and_prejudiceTitel: Pride and Prejudice
Cast: Keira Knightley, Matthew Macfadyen en Jena Malone
Regisseur: Joe Wright

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (
geen verzendkosten)

 

Dit klassieke verhaal over liefde en misverstanden – naar een boek van Jane Austen – speelt zich af in het klassebewuste Engeland, eind 18de eeuw. De vijf zusters Bennet – Elizabeth of Lizzie (Keira Knightley), Jane (Rosamund Pike), Lydia (Jena Malone), Mary (Talulah Riley) en Kitty (Carey Mulligan) – worden door hun moeder opgevoed met maar één doel: het vinden van een man om zo hun toekomst veilig te stellen. Wanneer de rijke vrijgezel Mr Bingley (Simon Woods) zijn intrek neemt in een nabijgelegen landgoed, zijn de Bennets dan ook in alle staten.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Pride and Prejudice

  1. Ik heb het boek nu thuis liggen van de bieb. Heb de film gezien en vond het een erg romantische film. Dus ben benieuwd hoe deze me weet te raken.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.