Logo-youngadults-site

Nieuwe officiele Breaking Dawn trailer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

breaking_dawnHieronder de allernieuwste officiële Breaking Dawn trailer, naar het gelijknamige boek van Stephenie Meyer. Edward en Bella geven elkaar het ja-woord, Bella’s afscheid met Jacob, de wolven die voor Bella komen, en het begin van de bevalling. Ik moet zeggen dat deze trailer echt zo spannend is, vooral ook met de dramatische achtergrond muziek. Ik kan echt niet meer wachten tot het 18 november is. Wat vinden jullie ervan?  

Het verhaal
Na de bruiloft gaan Bella en Edward op huwelijksreis naar Rio De Janeiro, waar Bella tot haar schrik ontdekt zwanger te zijn. De familie van Edward is in shock door de situatie, die de fragiele band tussen de vampieren en weerwolven nog meer spanning bezorgt. Niemand weet wat te verwachten van deze onwaarschijnlijke zwangerschap. Ondertussen blijft ook de dreiging van de Volturi bestaan.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

8 gedachten over “Nieuwe officiele Breaking Dawn trailer

 1. Het ziet er echt zo geweldig uit, ik kan niet wachten!! 😀

 2. Deze trailer is zoveel mooier als die er al uit was.. 😀 is het al 18 november?

 3. 18 november al? Crap, dat is net na mijn moeders verjaardag. Dat weekend naar de bioscoop zit er dan vast niet in. Jammer maar helaas… Dan maar een andere keer. Dacht trouwens dat de trailer al uit was! Maar schijnbaar niet. Deze heb ik nog niet geloof ik. Zo even kijken. ^.^

 4. was het maar al 18 november 🙂

 5. Ik vind hem zo geweldig he! Hij duurt lekker lang en hij is super!

 6. Ik zag hem gister voor het eerst.
  Vind het echt een supergoede trailer zeg!
  Heel goed gemaakt, ik ben erg benieuwd hoe de film is!!!

 7. Ja, echt vet is die he! De trailer staat sinds 2 dagen op youtube, dus ik dacht al dat niet veel hem hadden gezien 🙂 Leuk nieuwtje zo!

 8. Ik heb m net voor het eerst gezien en ook ik kan niet meer wachten tot 18 november. Denk dat ik een kleine winterslaap ga houden tot 18 november 😀

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.