Logo-youngadults-site

Gossip Girl – Seizoen 3.1

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

gossip_girl_3.1Titel: Gossip Girl – seizoen 3.1
Cast: Blake Lively, Leighton Meester en Penn Badgley

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De zomer is voorbij en dus is het voor de bewoners van de New Yorkse Upper East Side weer tijd om terug te keren naar hun echte leven. Serena komt terug uit Europa met een aantal grote geheimen en vermoedt dat Carter zijn oude gewoontes weer heeft opgepakt. Blair en Chuck zijn waanzinnig verliefd en Nate stelt zijn nieuwe vriendin Bree voor aan de groep. Op NYU heeft Georgina grootse plannen voor Blair, tenzij Vanessa hier een stokje voor weet te steken. In de verte luiden de huwelijksklokken voor Lily en Rufus, terwijl Chuck een spectaculaire opening plant voor zijn nieuwe club. De eerste 10 afleveringen van dit derde seizoen zijn overladen met speciale gastoptredens en muzikale intermezzo’s…daarbij nog een goede portie chantage, liefde en intriges… en je vertrouwde Gossip Girl is weer een feit. XOXO

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.