Logo-youngadults-site

De laatste envelop

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

De-laatste-envelop-Maureen-JohnsonTitel: De laatste envelop
Auteur: Maureen Johnson

ISBN: 9789026129599

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Afgelopen zomer reisde de zeventien-jarige Ginny met haar rugzak door Europa. Gewapend met dertien enveloppen met opdrachten en geld van haar onlangs overleden tante, volgde Ginny het pad dat tante Peg voor haar had uitgestippeld. Maar wanneer Ginnys rugzak, met daarin de laatste envelop, in Griekenland wordt gestolen, eindigt haar reis abrupt. Ginny zal nooit weten wat haar tante aan het einde van de reis voor haar in petto had. Maanden later, als Ginny weer thuis is in Amerika, neemt een mysterieuze jongen uit Londen contact met haar op. Hij beweert dat hij haar rugzak heeft gevonden met daarin de dertiende brief. Ginny besluit het spoor weer op te pakken en vertrekt naar Londen, waar ze aan een nieuw avontuur begint vol oude bekenden, nieuwe liefdes en ervaringen die je maar eens in je leven meemaakt. Deze keer zijn er geen instructies van haar tante. Ginny moet haar eigen weg zoeken in Londen, Parijs en Amsterdam, en boven alles haar hart volgen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “De laatste envelop

  1. 13 enveloppen en 1 rugzak vond ik heel leuk. Ik wist niet eens dat er nog een 2e deel van uit zou komen.

  2. Is dit dan deel 2?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.