Logo-youngadults-site

Glee 3D

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

In de hoofdrol schitteren de 14 oorspronkelijke karakters uit de gevierde serie Glee! De film legt de unieke concert beleving vast tot een waardig spektakel, met een voor Glee typerende verhaallijn en een blik achter de schermen

Glee: The 3D Concert Movie zal tientallen spectaculaire live performances bevatten waaronder de memorabele vertolkingen van nummers als “I’m a Slave 4 U,” “Raise Your Glass,” “Teenage Dream,” en“Lucky,” als mede de hitsingels als “Loser Like Me,” “Hell to the No!” en “Get it Right” en natuurlijk hét centrale terugkerende nummer van de serie: “Don’t Stop Believin’.

Deze 3D film draait nu in de bioscoop. Ga jij erheen? Ik vind de serie echt geweldig, maar twijfel nog of ik de film in de bioscoop wil zien. Bekijk hieronder de filmtrailer.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

4 gedachten over “Glee 3D

  1. Wordt trouwens heel jaloers als ik dit zie, op de mensen die allemaal naar die concerten zijn geweest. Ik vraag me af of ze ooit concerten in Nederland gaan geven..

  2. Ik wil hem ook zeker zien!!

  3. Ik ga hier zeker weten naar toe als echte Gleek! 😀

  4. Het lijkt me wel grappig om hier naartoe te gaan!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.