Logo-youngadults-site

Het lekkere van pesten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

het_lekkere_van_pestenTitel: Het lekkere van pesten
Auteur: Edward van de Vendel

ISBN: 9789025368531

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Julian van Dalen werd gepest, op de lagere en de middelbare school. Maar hij vocht terug, en werd een succesvol fotomodel. Hij vertelt zijn verhaal aan schrijver Edward van de Vendel, in de hoop dat dit boek iets zal veranderen aan de manier waarop er wordt gedacht over pesten en wat ertegen te doen valt. De biografische episodes in het boek spelen zich af tussen Julians zesde en zesentwintigste levensjaar.

Voor het tweede gedeelte van dit boek ging Edward van de Vendel terug naar de betrokkenen van toen. In gesprekken met Julians ouders, leraren, broer, vrienden én pesters komen vragen aan de orde als: Wie had er moeten ingrijpen? Wat kun je doen als ouder of als docent? Wat is precies ‘het lekkere van pesten’? En: wat levert zo’n pestverleden eigenlijk op?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.