Logo-youngadults-site

Glee – het begin

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

glee_het_beginTitel: Glee – Het begin
Auteur: Sophia Lowell

ISBN: 9789048808236

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Ophray Winfrey, de Obama’s, Lady Gaga, Madonna, Paul de Leeuw en Giel Beelen zijn allemaal fan van Glee! Glee won de Golden Globe voor beste televisieserie en vier Emmy Awards.

McKinley High School in Lima (Ohio): een groep muurbloempjes en buitenbeentjes heeft genoeg van alle vooroordelen en pesterijen van de populaire leerlingen en niet te vergeten de cheerleading coach. Onder de bezielende leiding van Mr. Schuester wordt het schoolkoor nieuw leven in geblazen en ontpoppen de Glee-leden zich stuk voor stuk tot muzikale talenten. Door het zingen van pop- en musicalklassieken van grote sterren groeit hun zelfvertrouwen en leren ze de hindernissen tussen droom en werkelijkheid te overwinnen.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.