Logo-youngadults-site

Het was best een fijn leven

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

het_was_best_een_fijn_levenTitel: Het was best een fijn leven
Auteur: Gabrielle Zevin

ISBN: 9789049924720

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Liz is vijftien als ze bij een verkeersongeluk om het leven komt. Ze belandt in Ergens, een plaats waar het leven eigenlijk gewoon verdergaat zoals op aarde. Maar met één belangrijk verschil: de bewoners worden jonger in plaats van ouder. Liz zal moeten leren ‘leven’ met de zekerheid dat ze nooit zal trouwen en kinderen zal krijgen. Maar ze sluit wel nieuwe vriendschappen. En misschien vindt ze in Ergens toch nog haar eerste liefde…

Sorry, maar ik heb in mijn leven nooit iets echt belangwekkends meegemaakt. Ik ben een meisje dat een keer vergat naar links en rechts te kijken, voordat ze de straat overstak…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Het was best een fijn leven

  1. Klinkt leuk, zet hem op mijn nog te lezen lijstje. Heerlijk weer zoveel recensies op de blog!

  2. is er al een boek waarvan het verhaal sprekend op deze lijkt? of dit boek al wel eens eerder uitgebracht, in het engels misschien?

    ik weet bijna zeker dat ik het ooit gelezen heb, het komt me zo bekend voor…

  3. Wow, dit klinkt best wel… vernieuwend! Alsof iemand ook maar in een vlaag van verstandsverbijstering ooit heeft nagedacht de tijd terug te laten draaien als je dood te gaan in plaats van ‘eternal life’. Niet dat ik geloof in de hemel ofzo, maar boeken lezen waarin dingen als het hiernamaals voorkomt vind ik altijd wel interessant. Vooral omdat iedereen een identieke interpretatie heeft. Ik denk dat dit ook zo’n soort boek is waar ik graag voor ga zitten. Toevoegen aan het lijstje dan maar! =3

  4. ik dacht ook meteen aan the CCOBB 🙂

  5. Klinkt goed!!!!
    Die zet ik op mijn lijstje!

  6. Klinkt als een bijzonder verhaal. Deed me denken aan de film The Curious Case of Benjamin Button en aan The Lovely Bones. ‘Het was best een fijn leven’ lijkt een beetje elementen uit beide verhalen te hebben.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.