Logo-youngadults-site

Als ik blijf

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

Titel: Als ik blijf
Auteur: Gayle Forman

ISBN: 9789044322934

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

Het leven van de 17-jarige Mia draait om muziek. Ze heeft net met haar cello een succesvolle auditie gedaan voor het gerenommeerde conservatorium Julliard in New York. Haar vriend Adam speelt in een populaire band. De toekomst ziet er rooskleurig uit. Wanneer Mia, haar ouders en jongere broertje Teddy onverwacht een vrije dag hebben vanwege hevige sneeuwval, besluiten ze gezellig uit te gaan. Maar onderweg, met Beethovens cellosonate nr.3 op de radio, boort een vrachtwagen zich in volle vaart in hun auto. Aanvankelijk lijkt alles goed. Ze hoort Beethoven nog steeds op de achtergrond, en… ze staat aan de kant van de weg in dezelfde spijkerjurk die ze vanochtend heeft aangetrokken. Maar al snel blijkt dat het helemaal niet goed is. Haar ouders zijn dood en als ze op zoek gaat naar haar broertje, ziet ze een hand uit het raam steken met daaraan de zilveren armband met de kleine cello- en gitaarbedeltjes die Adam haar voor haar 17e verjaardag heeft gegeven. De armband die ze nog steeds om heeft… In de vierentwintig uur die volgen op het afschuwelijke auto-ongeluk, wordt Mia voor een onmogelijke keuze gesteld.

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

6 gedachten over “Als ik blijf

 1. Deel één en twee in één? Dat klinkt wel goed! Maar ik heb deel één niet gelezen en vind het een beetje risky om dan gelijk alles in één te kopen. Heb een tijdje terug het boek in de boekenwinkel zien liggen en dan vind ik het niets. Maar dan kijk ik op deze site en dan denk ik weer: woa, klinkt eigenlijk toch wel weer goed. Hoe je het doet, Natasja, weet ik ook niet. Maar op de één of andere manier trekt het me meer dan eens over de streep. xD

 2. ik wil ze ook samen hebben!! maar dat duurt nog zo lang 🙁

 3. Ik lees nu net bij verwachte YA boeken dat deel 1 en 2 samen in een bundel worden verkocht volgend jaar! Dan ga ik die kopen 🙂

 4. Supergoed boek!
  Heb het toen bij de bieb gehuurd, maar nu voor 10 euro!! 😮

 5. wauw klinkt echt heel goed! maar ik snap het niet helemaal, ziet ze nou zichzelf in de auto liggen?
  maargoed, 1 van mijn personages heet ook mia 😛
  maar wel echt super dat het een 10 euro is, die kan ik dan nog wel kopen voor mijn verjaardag 😀

 6. Dit is ook een 10 euro editie 🙂

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.