Logo-youngadults-site

Vergeten

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

vergetenTitel: Vergeten
Auteur: Cat Patrick

ISBN: 9789022555217

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

Elke avond dat de zestienjarige London Lane naar bed gaat, wordt haar geheugen van die dag gewist. De volgende ochtend kan London zich alleen de gebeurtenissen uit haar toekomst ‘herinneren’, en de mensen die daar een rol in zullen spelen. Om zich te kunnen redden in haar vriendschappen en het middelbareschoolleven, verlaat London zich op briefjes, haar telefoon en een goede vriendin. Ze kan zich van nature goed aanpassen, en probeert haar geheugenverlies dan ook te beschouwen als een onontkoombaar feit in plaats van als een aandoening.Maar wanneer London verontrustende flashbacks krijgt, of eigenlijk vooruitblikken, beseft ze dat, om het heden en de toekomst te kunnen begrijpen, ze de mysteries van haar verleden moet zien te ontrafelen. En heeft ze nu wel of niet gezoend met de liefde van haar leven?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

2 gedachten over “Vergeten

  1. Ik heb dit boek net uitgelezen, maar een paar uur over gedaan. ik vind het een heel mooi boek, ook erg ontroerend als je elk dag niet meer weet wat je gedaan hebt. Verder is het boek niet echt een geweldig meesterwerk maar wel iets wat je gelezen moet hebben. Ik geef het boek 3 sterren 🙂

  2. Heb net Voor ik ga slapen gelezen van SJ Watson. Die gaat ook over een vrouw wiens geheugen iedere avond als ze slaapt wordt gewist. Het is geen YA maar wel heel spannend en toen ik dit stukje las moest ik daar natuurlijk meteen aan denken. Vergeten lijkt me ook een leuk boek en gaat op mijn lijstje!

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.