Logo-youngadults-site

Glee – The Music: Volume 1

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

glee_volume_1

De serie die in de Verenigde Staten in 2009 startte gaat over een groep scholieren die onder leiding van hun leraar een koor beginnen op de highschool waar zij op zitten. Het koor, wat bestaat uit onpopulaire scholieren, is vastberaden om op geheel eigen wijze bestaande songs nieuw leven in te blazen. Zo komen in de eerste afleveringen covers van o.a. Journey (Don’t Stop Believin’), Amy Winehouse (‘Rehab’) en Kanye West (Gold Digger) voorbij.

 

Glee, wat geschreven en geregisseerd is door Ryan Murphy (bedenker van o.a. Nip/Tuck), is in eigen land een gigantisch succes en is dan ook verantwoordelijk voor een ware Glee-gekte. Zo wordt de serie door miljoenen Amerikanen bekeken en zijn er van de nummers die in de serie gezongen zijn al miljoenen exemplaren en downloads verkocht. Ook menig beroemdheid heeft zich positief uitgelaten over de serie. Zo hebben o.a. Madonna, Barack Obama, Oprah Winfrey, Lady Gaga, Britney Spears en Amy Winehouse laten weten erg enthousiast over Glee te zijn. Zo verklaarde Winehouse: “How cool is Glee? It’s funny shit, reminds me of school…Wicked that they did ‘Rehab’ sounds the nuts. Thanks Glee.”

Tracklist

1. Don’t Stop Believin’ (Glee Cast Version)

2. Can’t Fight This Feeling (Glee Cast Version)

3. Gold Digger (Glee Cast Version)

4. Take A Bow (Glee Cast Version)

5. Bust Your Windows (Glee Cast Version)

6. Taking Chances (Glee Cast Version)

7. Alone (Glee Cast Version Feat. Kristin Chenoweth)

8. Maybe This Time (Glee Cast Version Feat. Kristin Chenoweth)

9. Somebody To Love (Glee Cast Version)

10. Hate On Me (Glee Cast Version)

11. No Air (Glee Cast Version)

12. You Keep Me Hangin’ On (Glee Cast Version)

13. Keep Holding On (Glee Cast Version)

14. Bust A Move (Glee Cast Version)

15. Sweet Caroline (Glee Cast Version)

16. Dancing With Myself (Glee Cast Version)

17. Defying Gravity (Glee Cast Version)

bol.com

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.