Logo-youngadults-site

Noorderlichttrilogie

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

noorderlicht_trilogieTitel: Noorderlichttrilogie
Auteur: Philip Pullman

ISBN: 9789044618334

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl (geen verzendkosten)

 

Het gouden kompas is het boek van de zoektocht van Lyra naar haar verdwenen vriend Roger, die haar naar de bleke schoonheid van het Noorden brengt. In Het listige mes ontmoet Lyra de twaalfjarige Will, die een man heeft vermoord. En in De amberkleurige kijker ondernemen Lyra en Will een onontkoombare reis die hen zelfs naar de wereld van de doden zal voeren. Philip Pullman won vele prijzen, waaronder de Smarties Prize, de Carnegie Medal, The Guardian Children’s Fiction Prize, de Whitbread Award en de prestigieuze Astrid Lindgren Memorial Award. Van Pullmans spannende en beroemde trilogie Het Noorderlicht werden wereldwijd meer dan tien miljoen exemplaren verkocht, en het eerste deel, Het gouden kompas, is verfilmd als The Golden Compass.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Noorderlichttrilogie

 1. Kheb de eerste film al es gezien. Best een goede film, zeker waard om het boek ook eens te lezen en verder te gaan met de andere 2 delen:-)

  Ben ook benieuwd wanneer de 2e film uit zal komen!

 2. Ik heb dit boek een tijd terug van mijn mams gekregen (lucky me) maar ben er nog niet aan begonnen.
  Eerst nog een paar andere boeken lezen

 3. Dit zijn zulke goede boeken!! Echt geweldig!

 4. Ik heb de boeken destijds in het Engels gelezen. Zeer de moeite waard. Tevens zag ik deze versie liggen in de boekhandel. Erg mooi. Het is dat ik ze al in het Engels heb, anders had ik deze versie wel overwogen. Voor die prijs krijg je 3 top boeken gebundeld in 1. Zeker de moeite waard.

 5. hee die heb ik in de winkel gezien 😛 ik heb de film the golden compass wel gezien, en ik vond hem wel bijzonder., t was volgens mij met nicole kidman als ik me niet vergis

 6. Hij ligt bij de bieb, dus ga m denk ik daar maar eens lenen, want ben toch wel benieuwd.

 7. Ik heb deze serie nooit gelezen, er is altijd iets wat me ervan weerhoud…
  Iemand deze serie gelezen?

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.