Logo-youngadults-site

Saoirse Ronan gecast voor de boekverfilming The Host van Stephenie Meyer

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

ronanDe jonge actrice Saoirse Ronan is gecast voor de boekverfilming van The Host, een sci-fi liefdesverhaal van Stephenie Meyer.

Ronan zal Melanie Stryder, een 20-jarig meisje, spelen wiens geest in bezit is genomen door een buitenaardse parasiet. Ronan (17) moet wellicht wat ouder worden voor de Inferno Entertainment productie, welke op dit moment nog zonder regisseur zit. Eerder trok Susanna White zich terug van de productie die geschreven is door Andrew Niccol, bekend van The Truman Show.

Ronan kennen we al van de boekverfilming The Lovely Bones en werd al eens genomineerd voor een Oscar voor haar rol in Atonement. Met The Host moet zij een rol in een rol spelen, omdat haar personage bestaat uit twee zielen. De ziel van Melanie Stryder en die van de Wanderer, de buitenaardse parasiet.

Helaas voor alle Twi-hards… in dit verhaal zijn er geen vampiers of weerwolven. Geen Edward Cullen of Jacob Black, maar deze film zal vast en zeker velen harten doen smelten. Net als Twilight is ook dit een liefdesverhaal. Melanie vecht tegen de parasiet in haar lichaam en probeert door gedachtes van Jared , de liefde van haar leven, te overleven. Uiteindelijk verlangt Wanderer naar Jared, naar wie ze opzoek is omdat hij een van de weinige mensen is die nog leven zonder ‘gast’. Wel ja, Stephenie Meyer kickt op driehoeksverhoudingen. Deze keer heeft ze er slechts twee lichamen voor nodig.

Zijn jullie al benieuwd naar de film? Vinden jullie de actrice een goede keuze voor deze rol?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Saoirse Ronan gecast voor de boekverfilming The Host van Stephenie Meyer

  1. ik stel me eigenlijk een ander gezich voor bij melanie. maar dat is bij iedereen anders denk ik. maar ik wil hem wel heel graag zien. 😛

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.