Logo-youngadults-site

Stad van Sterren

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

stad_van_sterrenTitel: Stravaganza – Stad van Sterren (deel 2)
Auteur: Mary Hoffman

ISBN: 9789047517306

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl
(geen verzendkosten)

 

De onzekere Georgia koopt een beeldje van een gevleugeld paard en is verbijsterd door de kracht die het blijkt te bezitten. Ze kan ermee naar Remora stravageren, een zestiende-eeuwse stad in de parallelle wereld Talia. De inwoners bereiden zich voor op een prestigieuze  paardenrace. Bij die wedstrijd draait het niet alleen om eer en roem, ook politieke belangen staan op het spel. De kansen zijn gunstig voor stadsdeel de Ram. Daar is namelijk het gevleugelde paard Merla geboren, een uitzonderlijk goed voorteken dat de inwoners verborgen proberen te houden. Maar de machtige Chimici-familie ontdekt het geheim en ontvoert Merla. Georgia zet alles op alles om het paard terug te vinden. Gelukkig krijgt ze hulp van Lucien, de jongen op wie ze stiekem… verliefd is. Zal het hen lukken om de meedogenloze Chimici’s om de tuin te leiden?

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.