Logo-youngadults-site

Stad van maskers

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

!! Je bent op een archiefpagina terechtgekomen. Als je op zoek bent naar young adult titels, kun je het beste in de navigatie klikken op ‘Boeken’ of via onderstaande knop !!

stad_van_maskersTitel: Stravaganza – Stad van Maskers (deel 1)
Auteur: Mary Hoffman

ISBN: 9789047517290

Bestel bij bol.com
Bestel bij Cosmox.nl

 

De doodzieke Lucien ontdekt dat hij een stravagante is, iemand die naar een andere wereld kan reizen. Hij gaat graag naar het prachtige zestiende-eeuwse Belleza, want daar is hij sterk en gezond en kan hij alles doen wat hij wil. En in Belleza woont Arianna, het vurige meisje met de violetkleurige ogen. Maar het onafhankelijke Belleza is in gevaar. Er zijn mensen die de stad liever ten onder zien gaan. Lucien is de enige die de stad kan redden. Terwijl hij in zijn eigen wereld om zijn leven vecht, strijdt hij in de andere wereld tegen levensgevaarlijke vijanden en voor de liefde. Stad van maskers is adembenemend spannend. Het voert je mee naar een schitterende, magische wereld vol geheimen, gevaar en romantiek.

 

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meld je aan voor onze nieuwsbrief

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

5 gedachten over “Stad van maskers

 1. 10 euro?!! Dat is een leuk prijsje om er eentje te proberen 😉

 2. Het zijn erg mooie boeken. In principe gebeurt er in elk deel hetzelfde, alleen dan in andere gedeelten van het land, met andere mensen en met andere avonturen. Soms gebeurt ook het tegenovergestelde (dus komt iemand van de andere wereld deze kant op). Erg goed geschreven boeken, met goede verhaallijnen. Dit zijn van die boeken die je beetpakken en niet meer loslaten :cheer:

  Ik mis alleen het vierde deel, Stad van Geheimen?

 3. Ja, klopt! Dit zijn de goedkopere edities. Ze zijn nu 10 euro 🙂 Ik heb de boeken niet gelezen, dus ik kan er niets over zeggen.

 4. dit is ook el een hele oude serie in een nieuw jasje uitgegeven, ik heb de oude versie namelijk staan in mijn boekenkast en echt al jaren. Trouwens nog nooit gelezen dus wordt misschien eens tijd 🙂

 5. Ik heb al eens eerder van deze boeken gehoord.
  Maar alle delen zijn toch eigenlijk hetzelfde? :s
  Het overkomt alleen in elk deel een ander persoon toch?

  Maar ze lijken me wel leuk om te lezen

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.