Logo-youngadults-site

Komt er een Twilight spin-off met Taylor Lautner?

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

taylor_lautner1Team Jacob fans zullen hier heel blij mee zijn! Stephenie Meyer heeft aangekondigd dat ze overweegt een Twilight spin-off te schrijven die zich geheel op Jacob Black focust. Nou, die wil ik zeker weten dan wel lezen! Verder zal er nog een ander personage een rol spelen in deze mogelijke spin-off (spoiler: niet verder lezen als je het laatste deel niet hebt gelezen), namelijk met Renesmee Cullen. Wanneer aan de acteur werd gevraagd wat hij van dit idee vond, antwoordde Taylor Lautner:

“Breaking news to me here…That would be interesting. Stephenie comes up with the craziest things. I’m sure she could go on. That’s a crazy thought.” 

Volgens mij is Stephenie Meyer niet zo gek! Twilight is een gigantische franchise en een spin-off dat zich op de knappe Taylor Lautner focust… dat kan maar een ding betekenen. Zwijmelen voor de fans, en heel veel dollars voor Stephenie Meyer.

Maar zullen Kristen Stewart en Robert Pattinson dan ook terugkeren? Wat is jullie mening hierover? Vinden jullie het een goed idee of is dit echt uitmelken…

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Komt er een Twilight spin-off met Taylor Lautner?

  1. Naar mijn verwachting toe zou deze spin-off, en minder succes worden dan alle andere twilight boeken. Ik denk dat ze inderdaad beter op de waarschijnlijke triologie van Zielen kan richten. Zelf was ik de hele tijd voor Team Jacob, maar mij lijkt een heel boek over hem niet zo interessant.

  2. Ik ben het met je eens hoor Jennyy2, maar op een gegeven moment is het ook klaar en genoeg. Ik hoop heel erg dat ze of door gaat met zielen of met een nieuw verhaal komt. Het lijkt me ook niet leuk om een verhaal over Jacob te lezen. Daar ben ik gewoon niet in geinteresseerd. Ik zal haar boeken wel lezen maar met meer tegenzin. Ik stem voor een nieuwe serie B)

  3. Ik zou het toch wel een beetje jammer vinden als ze weer een Twilight boek zou schrijven. Don’t get me wrong, ik hou echt heel erg van Twilight, maar ik wil ook wel weer eens wat andere boeken van Stephenie. Ze heeft bijvoorbeeld ooit in een interview met Oprah gezegd dat Zielen een triologie moet worden. Dus dan mag ze van mij daar wel aan gaan schrijven. Maarja, mocht er toch weer een nieuw Twilight boek komen dan ga ik hem echt wel lezen hoor 😉 Heb op dit moment alleen liever iets anders.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.