Logo-youngadults-site

Hot or Not? Stad van Beenderen

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hot-or-notSinds gisteren staat de recensie over Stad van Beenderen van Cassandra Clare op de site. Ik heb het verhaal vier sterren gegeven. Naar mijn mening een aanrader en zeker de moeite waard, hoewel ik een ding wel jammer vond waarvan ik nog steeds denk en hoop dat het niet waar is. Maar heb jij het boek ook al gelezen? Ik ben zeer benieuwd naar jouw mening! Breng je stem uit door het boek een waarderingster te geven, en laat anderen weten wat je ervan vindt! (Je kunt alleen stemmen als je bent ingelogd)

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

7 gedachten over “Hot or Not? Stad van Beenderen

  1. 5 sterren! Super goed boek:-)

  2. Zeker weten 5 sterren 🙂 Leuk boek, wat ik in ieder geval niet meer weg kon leggen toen ik erin begon en dat is voor mij altijd een aanduiding dat het voor mij een goed boek is!

  3. 5 sterren 🙂 het is geweldig boek en de rest van de serie ook

  4. 4 sterren 😉

  5. ik geef een 3 sommige scenes zijn veel te langdradig , juist te weinig romantiek om intresant te worden en juist te weinig actie om echt spannend te zijn

  6. Een heerlijk boek wat super snel weg leest dus geef het boek een 5 sterren. Ben wel met je eens Natasja over het einde maar zal vast wel weer meevallen. En waarom ik naast het makkelijk weg lezen het boek een 5 sterren geef, is omdat het een apart verhaal is wat niet doorsnee geslijmel is, zit veel spanning in het boek, goed verhaal en ik denk dat in de aankomende delen nog verschrikkelijk veel leuke dingen gaan gebeuren. Vond het ook erg leuk dat er dingen in gebeurde die ik niet had verwacht. Nou nog even wachten op deel 2

  7. ik geef het boek 3 sterren, waarmee ik vind dat het tussen een goed boek en een minder goed boek in ligt want er zaten wel wat min puntjes aan het verhaal.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.