Logo-youngadults-site

Vals van Mel Wallis de Vries

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

Meer informatie over Mel Wallis de Vries vind je hier

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

1 gedachte over “Vals van Mel Wallis de Vries

  1. ZOOOOO spannend boek. Ik begon s’avonds in mijn bed te lezen in het boek. ik kon gewoon niet meer stoppen op half 3 had ik het boek uit maar de hoofdpersoonen zwerfden nog in mijn hoofd. steeds zat ik te denken aan hoe het met de vriendschap van kim en abby zal aflopen en met de rest. Een compliment voor Mel Wallis de Vries meestal lees ik geen trillers maar deze spanning kon ik gewoon niet wegleggen. Ik kan het zo nog een keer lezen! ik kijk uit naar je volgende boek ( ik heb verstrikt waanzin buiten zinnen en fout gelezen. verblind en uitgespeeld moet ik nog zien te pakken in de bibliotheek))))) JE BENT MIJN FAVO SCHRIJVER

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.