Logo-youngadults-site

Hor or Not? Jij tegen mij

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest

hot-or-notJij tegen mij van Jenny Downham is een mooi en meeslepend verhaal dat ik vijf sterren heb gegeven, omdat het zo echt is geschreven. Hoewel het een realistisch verhaal is over misbruik, is het ook een schitterend liefdesverhaal. Kunnen Mikey en Ellie uiteindelijk bij elkaar zijn? Heb jij het boek al gelezen en ben je net zo enthousiast, of misschien iets minder… breng dan in ieder geval je stem uit, en laat anderen weten wat je ervan vindt! (Je kunt alleen stemmen als je bent ingelogd)

5 sterren = Totally hot
4 sterren = Just hot
3 sterren = A little bit hot, a little bit not
2 sterren = Really not hot
1 ster = Definitely not

Laat een reactie achter met je mening, en vertel waarom je het boek 1, 2, 3, 4, of 5 sterren geeft!

Deel op Facebook
Deel op Twitter
Deel op LinkedIn
Deel op Pinterest
Picture of Natasja Storm

Natasja Storm

Natasja heeft een tijdje onder de radar geleefd, maar met het vernieuwde Young Adults is zij weer 'back in business'. Ze heeft veel ideeën om het platform weer op de kaart te zetten en is bezig met het uitbreiden van functionaliteiten voor de website en community! Ze zet momenteel de laatste puntjes op de i van een bovennatuurlijke young adult/new adult en werkt aan een literaire roman. Het idee voor een kinderboekenserie werkt zij tussendoor uit. Naast schrijven zijn snowboarden, marketing en ondernemen haar passies.

Gerelateerde artikelen

– gesponsord boek –

Volg ons

SCHRIJF JE IN! - Maak elke maand kans op leuke boekenprijzen

Ontvang maandelijks de leukste winacties, nieuwtjes en recensies.

3 gedachten over “Hor or Not? Jij tegen mij

  1. Ik geef het boek 5 sterren omdat het echt een geweldig boek was, het boek blijft ook heel goed hangen en weet nu 7 boeken verder nog steeds elk detail van het boek en dan ben je een goede schrijver (of schijfster gezien het gaat om een psydoniem) In het boek zit er veel spanning, gaat lekker snel, leest heerlijk makkelijk weg en zoveel beter dan de film

  2. Het is heel raar maar het boek raakt me niet..ik ben er nu in bezig en moet mijn aandacht er echt bij houden om me te concentreren!Jammer want het thema is echt wel interessant!

  3. Zeker hot! een zeer boeiend onderwerp en Downham weet het zo te brengen dat je voor (bijna) alle personen wel sympathie krijgt. Prachtige beschrijving van gedachten en emoties van de personen in het boek, je wordt als lezer meegesleurd in het verhaal.

Geef een reactie

Come On In

everything's where you left it.

Nog geen account? Registreer je hier!

Join us

Get your account today

Bestel vandaag jouw eerste journalbox!

Young adults is stelt onwijstoffe boekenboxen samen en is nu ook begonnen met de eerste journalbox. Deze box kun je bestellen in onze shop. Je kunt de reading journal ook los verkopen.